Ofta när jag hör folk prata om kopp-kakor så sägs det att dem blir som gummi. Jag förstår det, då även mina har blivit som gummi ett okänt antal gånger. Men jag känner att det liksom inte gör någonting, det är så liten mängd av varje ingrediens så det går att experimentera utan att det blir för dyrt att slänga en kaka eller två.
När jag stack ner en sked så var den alldeles kladdig och härlig inuti. Mums!
Ingredienser:
4 msk Vetemjöl
1 krm Bakpulver
1/2 krm Salt
1 Ägg
3 msk Strösocker
2 msk Kakao
3 msk Mjölk
1 msk Grädde
2 msk smält Smör eller Matolja
+ några rutor Choklad
Blanda alla torra ingredienser i en stor kopp.
Tillsätt sedan ägg, mjölk, grädden och smöret/oljan.
Rör ihop till en slät smet.
Tryck ner lite choklad.
In i micron på högsta värmen i ca 2 minuter, aldrig mer än 2 1/2 minuter!