När jag bakar och lägger ut recept här så ser jag helst att det ska vara så enkelt som möjligt.
Jag strävar efter att alla ska kunna baka efter de recept som finns i min blogg.
Men så enkelt som dagens recept är, så enkelt kommer det aldrig någonsin att bli igen – tror jag.
Jag strävar efter att alla ska kunna baka efter de recept som finns i min blogg.
Men så enkelt som dagens recept är, så enkelt kommer det aldrig någonsin att bli igen – tror jag.
Detta recept ger ca 6 glassar.
Ingredienser:
3 st gröna Kiwi
50 g Choklad
Några droppar valfri Matolja.
+ Glasspinnar
Gör så här:
Skala och skiva kiwin i 2-3 cm tjocka skivor.
Stick en glasspinne i varje skiva och lägg in dem i frysen i ca 30 minuter.
Smält chokladen, droppa ner lite olja och rör om.
Tag ut kiwin ur frysen och doppa i chokladen.
Lägg den att stelna på ett balplåtspapper innan du lägger tillbaka den i frysen.
Serveras direkt ur frysen!
Skala och skiva kiwin i 2-3 cm tjocka skivor.
Stick en glasspinne i varje skiva och lägg in dem i frysen i ca 30 minuter.
Smält chokladen, droppa ner lite olja och rör om.
Tag ut kiwin ur frysen och doppa i chokladen.
Lägg den att stelna på ett balplåtspapper innan du lägger tillbaka den i frysen.
Serveras direkt ur frysen!
LYCKA TILL! ♥
Gott! Jag gjorde dessa idag, och du har rätt – enklare än så blir det ju inte! Kul 🙂
Åh va roligt! Dessa ska jag testa någon helg, såg supersmarriga ut 😀
Mums! Ska pröva detta samt banan! Härlig blogg med goda grejer och underbara bilder!
Ja, det tycker jag att du gör rätt i! Om jag ändå hade gillat banan… Men det blir nog supergott! Tusen tack för de fina orden. Kram på dig.