Kladdkakor och Brownies

Kladdkaka med salt kola

17 röster
kladdkaka med salt kola

Kladdkaka med salt kola, alltså små rutor av kladdkaka som alla har en gömma av kola. Sedan är de doppade i choklad och toppade med flingsalt. Dessa är så goda att klockorna stannar.

kladdkaka med salt kola

Jag menar, ni ser ju bara här på bilden. Den är MAGISK. Blir lycklig bara av att tänka på dessa godbitar. Och önskar att jag inte hade gett bort de som blev över för dagen. Dessa kan frysas i tättslutande burk med lock i tre månader, så det blir allt en ny omgång imorgon som jag fryser in till sommarens picknickstunder.

Här finner ni fler recept på goda kladdkakor.

Kladdkaka med salt kola, 8 st:

Kladdkaka:
100 g smör
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl (eller glutenfri mjölmix)
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1.5 dl karamelliserad mjölk (denna använder jag – adlink)

Garnering:
150 g mörk choklad
1 msk flingsalt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undervärme och placera ut en silikonform med 8 kuber på en plåt.
  2. Smält smöret och låt stå. Blanda resterande ingredienser (utom karamelliserad mjölk) i en skål och tillsätt sedan smöret. Rör ihop en slät smet.
  3. Fördela ca. 2 msk av smeten i varje form och klicka sedan över 1 msk karamelliserad mjölk. Toppa med resterande del av kladdkakesmeten och göm kolan under.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca. 12 minuter, tills de fått fasta kanter men är mjuka i mitten.
  5. Ställ i frysen och låt stelna helt – ca. 1.5 timmar.
  6. Garnering: Smält choklad och olja på låg värme i en kastrull. Rör hela tiden.
  7. När all choklad smält så vänder du de frysta kladdkakebitarna i chokladen, lägg på bakplåtspapper.
  8. Låt chokladen stelna lite innan du strör på flingsalt. Förvara dem i kylskåp i burk med tättslutande lock.

Missa inte min senaste youtubevideo. Ha det så roligt i köket!

Kommentera
Pajer

Rabarberpaj med dumle

39 röster
Rabarberpaj med dumle

Ett säkert kort när det kommer till att kombinera rabarber med något sött är kola av valfritt slag. Jag älskar syrliga rabarber som möter en söt kola. Och det är precis vad som sker i denna Rabarberpaj med dumle. Jag har använt recepet från mina dumlesnittar som smuldeg över rabarbern och det blev så gott att jag bakat pajen en handfull gånger till efter detta.

Jag menar, kolla bara på denna bild. Dumlen är fortfarande lite ljummen och rinner ut sådär härligt. Precis så som jag önskar. Jag kan tänka mig att denna paj skulle göra sig fin med hallon också. Eller varför inte äpple?

Rabarberpaj med dumle, 8 port:

Fyllning:
500 g rabarber
1 msk potatismjöl
1 msk strösocker

Smuldeg:
150 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 msk vaniljsocker
1 1/2 msk ljus sirap
3 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
10 st. dumlekolor

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°c över/undervärme och tag fram en pajform, 24 cm i diameter.
  2. Skölj och hacka rabarbern, lägg i formen. Blanda med potatismjöl och strösocker.
  3. Smuldeg: Nyp ihop alla ingredienser (utom dumle) till ett smul. Smula den över rabarbern.
  4. Dela dumlekolorna på hälften och tryck försiktigt ner dem i smulet, med kolasidan uppåt.
  5. Grädda pajen mitt i ugnen i ca. 15-20 minuter. Tills den fått en fin gyllene färg. Tag sedan ut och låt svalna en liten aning.
  6. Serveras gärna med en kula vaniljglass eller vaniljvisp.

Hoppas att det ska smaka! Glöm inte att kika in på min youtubekanal för mer inspiration i köket. 🙂

Kommentera
Småkakor

Havrekakor med rabarber och vit choklad

56 röster
Havrekakor med rabarber och vit choklad
Havrekakor med rabarber och vit choklad är en småkaka som garanterat kommer att göra succé så länge det finns färska rabarber att tillgå.

Ni är otroligt många som bakar mina sega havrerutor, så jag tänkte att det kunde vara härligt med en vårigare variant av den kakan? Jag fick för mig att prova baka havrekakor med rabarber och vit choklad. Samma smet och grund på själva småkakan, men istället för dumle så har jag alltså toppat med hackad rabarber och vit choklad. De blev SÅ goda!

Dessa gör du glutenfria genom att använda glutenfri havregryn. Kakan kan frysas i tre månader och förvaras annars i kakburk med tättslutande lock i kylskåpet i upp till en vecka.

Havrekakor med rabarber och vit choklad, 16 st:

Ingredienser:
125 g smör
2 dl strösocker
0.75 dl ljus sirap 
1 ägg
4.5 dl havregryn
2.5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1.5 tsk bakpulver
150 g färsk rabarber + 1 msk potatismjöl
100 g vit choklad

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undervärme och placera ut 16 muffinsformar på en plåt.
  2. Smält smöret i en kastrull och låt svalna en aning. Rör ner strösocker, sirap och ägg. 
  3. Blanda havregryn, vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver i en skål för sig och häll sedan ner smörblandningen. Arbeta ihop en jämn smet och fördela den jämnt i formarna.
  4. Hacka rabarbern fint och blanda den med potatismjöl. Fördela sedan i formarna.
  5. Grädda mitt i ugnen i ca. 15 minuter – tills de fått en fin gyllene färg. Tag ut och lägg genast på finhackad vit choklad. Låt stå tills kakorna svalnat.

Hoppas att det ska smaka! Missa inte att kika in på min Youtubekanal för mer inspiration.

12 kommentarer
Pajer

Knäckig Rabarberpaj

73 röster
Knäckig Rabarberpaj

Tidigare har jag gjort oändligt många knäckiga pajer med alla olika sorters fyllning, bland annat en knäckig jordgubbspaj och en knäckig äppelpaj. Idag gjorde jag en gammal favorit som jag glömt publicera här på bloggen, nämligen en knäckig rabarberpaj. Den är SÅ himla god!

Knäckig Rabarberpaj

Årets första rabarber, är det inte något alldeles underbar med den? Jo, det är det! Jag älskar att smyga ut i rabatten och försiktigt rycka upp de allra första, spröda stjälkarna. Dessa pajer är bakade på årets allra första rabarberstjälkar. Nu får de växa på sig lite innan jag ger mig på min hemkokta rabarbersaft.

Knäckig Rabarberpaj, 4 små formar:

Fyllning:
350 g rabarber
1 msk strösocker
2 msk potatismjöl

Kolatäcke:
150 g smör
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl ljus sirap
1 dl råsocker
4 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 nypa flingsalt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undervärme, tag fram fyra små pajformar á 12 cm i diameter (eller en stor pajform på 24 cm i diameter). Smörj med smör.
  2. Skölj och finhacka rabarbern, fördela i formarna och blanda strösocker med potatismjöl. Strö blandningen över all rabarber. Låt stå.
  3. Kolatäcke: Smält smöret i en kastrull och tillsätt grädde, sirap och strösocker. Låt sjuda i 3 minuter och tag sedan av från värmen. Rör ner resterande ingredienser och rör ihop en smet.
  4. Fördela smeten över rabarbern i formerna och grädda pajen mitt i ugnen i ca. 15 minuter – tills den fått en gyllene yta. Tag ut och låt svalna.

Lycka till med bakningen! Hoppas att det ska smaka.

1 kommentar
Tårtor, Baka i långpanna deluxe, Långpannerecept, Maränger

Mammas marängtårta

95 röster

Som barn fick jag alltid mammas marängtårta på födelsedagen, gjord på en maräng med puffat ris som blir så där härligt seg och frasig. Mellan marängbottnarna bredde hon en alldeles galet god chokladkräm och lättvispad grädde. Numera tillsätter jag hallon för att balansera sötman.

Mammas marangtarta
Mammas marängtårta är barndom för mig. Med chokladkräm och grädde. Alldeles fantastiskt god.

Här finner ni fler långpannerecept

Mammas marängtårta:

Botten:
7 äggvitor
3.5 dl strösocker
5 dl vårgårdaris

Chokladkräm:
2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
4 äggulor
2 tsk vaniljsocker
100 g smör
2 dl florsocker

Fyllning:
5 dl vispgrädde
300 g tinade frysta (eller färska) hallon

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 125° varmluft och klä två plåtar (40×30 cm) med bakplåtspapper.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum med elvisp på hög hastighet. Vispa ner socker lite i taget och fortsätt vispa tills det är en blank marängsmet utan sockerkristaller (känn mellan fingrarna).
  3. Vänd ner riset med en slickepott och blanda väl.
  4. Bred ut hälften av smeten på varje plåt och grädda mitt i ugnen i ca. 1 timme. Låt sedan marängbottnarna stå kvar på eftervärmen i ugnen tills de svalnat helt.
  5. Gör chokladkrämen: Koka ihop alla ingredienser på medelhög värme. Låt puttra i ett par minuter under omrörning till lagom tjock konsistens. Låt svalna.
  6. Vispa grädden till fyllningen ganska fast och vänd försiktigt ner hallonen.
  7. Lägg en marängbotten på ett serveringsfat och bred på hälften av chokladkrämen. Bred försiktigt ut hälften av hallongrädden ovanpå chokladkrämen.
  8. Lägg på nästa marängbotten och bred på resten av chokladkrämen och hallongrädden. Toppa eventuellt med lite mer hallon.

Receptet är kopierat ur min bakbok ”Baka i långpanna deluxe” och fotograf är Helén Pe. Hoppas att det ska smaka!

Reklam: Missa inte att spana in boken här.

Kommentera
Vardag

Ny tvättstuga på jobbet

-ANNONSSAMARBETE CYLINDA-

Äntligen har vi blivit med en liten tvättstuga i vår lokal. För om ni bara visste hur många kilo med smutsiga bakdukar, kökshanddukar och förkläden som jag släpat mellan jobbet och hemma varje vecka. Så just därför är jag extra stolt och glad över vår lilla tvättstuga nu.

Tvättstuga

Visst blev det fint? Här är det till och med riktigt roligt att tvätta, det tycker både jag och Alfred som gärna hjälper till. Det känns roligt att Alfred är intresserad av att verkligen hjälpa till med vardagssysslor. Förutom att sitta och stirra på maskinen som snurrar runt, runt, runt, så är det också roligt att packa in all smutstvätt, för att inte tala om hur kul det är att vrida- och trycka på knapparna.

Jag är extra glad för våra helt nya maskiner från Cylinda. Tvättmaskinen har autodosering, ånga och tidsspar. Den är energisnål och har alla egenskaper som en fullstor högt specificerad tvättmaskin ska ha. Den rymmer 8 kilo och har 1600 varvs centrifugering. Jag älskar autodoseringen för både tvättmedel och sköljmedel som räcker upp till 20 tvättar. Även torktumlaren är energisnål och har en rymlig värmepumptumlare för 8 kilo tvätt. Här finns hela 16 program. Vi är himla nöjda med båda maskinerna, de är som ni ser också väldigt tjusiga!

Ibland hänger jag tvätten också, när jag kört en snabbtvätt och sedan ska gå hem och inte har tid för att torktumla just då, efter en lång arbetsdag. Då får den hänga i ett fönster där solen ligger på från tidigt nästa morgon, då torkar den lagom till jag kommer tillbaka till jobbet. Det känns fint att hänga tvätt såhär i grönskan inomhus när det är lite för rått och fuktigt utomhus. 

Till personal- och studioköket har vi köpt en ny spis. En induktionsspis med flexizon och utdragbar skena. Detta är en multifunktionsugn som tillåter dig att vara kreativ i köket och samtidigt uppnå goda resultat med hjälp av dem många funktionerna. Jag älskar särskilt att hällen har en flexizon som tillåter mig att använda riktigt stora grytor utan att en del av grytan står ”utanför” värmen. Ugnen har också pyroplytisk rengöring vilket gör det enkelt för dig att hålla ugnsutrymmet rent. Alla älskar vi väl en ren ugn? Jag premiärbakade småkakor i ugnen, två plåtar samtidigt på varmluftsfuktionen och det blev alldeles fantastisk bra, är så nöjd!

Funderar du också på att byta ut dina vitvaror? Kika in hos Cylinda och läs mer om hur de gör vardagen lite enklare.

Kommentera
Bakelser, Maränger

Mandelmarängbakelser

17 röster
Mandelmarängbakelser
Mandelmarängbakelser är en perfekt dessert till alla fikastunder. Seg maräng med frasig yta som fylls med grädde och hallon.

Har du provat att baka min madelmarängtårta någon gång? Om du gillar den så kommer du att älska dessa små mandelmarängbakelser. De är precis hur goda som helst och alldeles omöjliga att sluta äta av. Frasigt seg maräng med bitar av mandel, fylld med endast fluffig grädde och hallon. En ny favorit hos samtliga i min familj och det säger inte lite.

Dessa är naturligt glutenfria och mandeln kan bytas mot annan nöt. Hasselnöt är till exempel supergott. Vid nötallergi skulle jag prova rostade solroskärnor, det tror jag kan bli supergott!

Mandelmarängbakelser, 12 st:

Maräng:
4 äggvitor
2 dl strösocker
130 g sötmandel

Fyllning:
2 dl vispgrädde
125 g hallon

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 125°c över/undervärme och placera 12 muffinsformar i en muffinsplåt.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast fluff med elvisp. Tillsätt sedan strösockret lite i taget under konstant vispning på hög hastighet. När allt socker är tillsatt så vispar du till en blank och fin maräng utan sockerkristaller (känn mellan fingrarna).
  3. Mixa mandeln grovt och tillsätt den i marängen, vänd runt med en slickepott tills allt blandats väl.
  4. Fördela smeten i formarna och grädda mitt i ugnen i ca. 40 minuter, tag ut och knacka försiktig på undersidan av en maräng för att se så att den är klar – då låter den ihålig.
  5. Låt svalna helt och fyll sedan med fluffigt vispad grädde och hallon.

Lycka till med baket! Hoppas att det ska smaka. Missa inte min facebooksida för mer inspiration.

Kommentera
Desserter

Dessert i strut

10 röster
Dessert i strut

I veckan som var så var jag en sväng på Lidl och fann supersöta små strutar med en hinna av choklad inuti. Köpte ett gäng och provade genast att göra en dessert i strut med kola, lättvispad grädde och lite strössel. En barnsligt god dessert om du frågar mig. Ska prova experimentera ännu mer med dessa söta strutar. Hittar ni inte just dessa så funkar det med andra strutar också såklart. 🙂

Dessert i strut

Är du inte lika förtjust i kola som jag är så går det jättebra att fylla dem med något annat gott. Typ vad som helst. Varför inte prova att baka brownie i strut till exempel?

Dessert i strut, 6 st:

Ingredienser:
6 st små strutar
6 msk karamelliserad mjölk – denna använder jag (reklamlänk)
1.5 dl vispgrädde
0.5 dl strössel

Gör så här:

  1. Placera dina strutar på ett serveringsfat och fyll en matsked karamelliserad mjölk i varje strut.
  2. Vispa grädden fluffig och fördela den med sked eller spritspåse över kolan i strutarna.
  3. Toppa med lite strössel innan servering.

Hoppas att det ska smaka! Missa inte att spana in min Youtubekanal här.

Kommentera
Småkakor

Kärleksmumskakor

39 röster
Kärleksmumskakor
Kärleksmumskakor är småkakor toppade med en käleksmumsglasyr. Otroligt goda om du frågar mig!

Jag älskar kärleksmums så mycket att jag inte kan ha det hemma utan att föräta mig. Och en annan favorit jag har är småkakor, så tänkte jag här om dagen när jag ville ha båda att jag skulle göra kärleksmumskakor. Sagt och gjort så stod jag i köket och när jag skar upp den färdiga kakan så insåg jag genast att den var alldeles perfekt. Konsistensen, smaken, mängden glasyr. SÅ otroligt god!

Kärleksmumskakor


Glutenfritt: Byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Veganskt: Byt smör mot mjölkfritt margarin.
Hållbarhet: I en kakburk med tättslutande lock. Två veckor i kallt skafferi elle tre månader i frys.

Kärleksmumskakor, 16 st:

Småkaksdeg:
150 smör
3.75 dl vetemjöl
1.5 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk sirap, ljus
1.5 tsk vaniljsocker
1.5 tsk bakpulver

Kärleksmumsglasyr:
75 g smör
4 dl florsocker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 msk kokt kaffe

Garnering:
1 dl riven kokos

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undevärme och klä en form (25×25 cm) med bakplåtspapper, ställ åt sidan. 
  2. Nyp ihop alla ingredienser till en smidig deg.
  3. *Om degen smular – tillsätt lite mer sirap och knåda knåda knåda. Den kommer att gå ihop även fast det ibland kan ta en stund.
  4. Tryck ut degen i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 20 minuter. Tag ut och låt stå.
  5. Glasyr: Smält smöret i en kastrull på medelhög värme och tillsätt resterande ingredienser. Rör ihop en klumpfri smet och bred ut den på kakan. Garnera med kokos.
  6. Låt kakan svalna helt innan du skär den i rutor.

Lycka till med dina kakor! Klicka här för att komma till min youtubekanal.

Kommentera
Tårtor

Marängtårta med kola och daim

59 röster
Marängtårta med kola och daim
Marängtårta med daim är en tårta för kalasets stora gottegris! Den är söt och alldeles ljuvligt god, och så räcker den till många vilket aldrig är fel.

Jag har bakat många marängtårtor i mina dagar, och kommer fram till nya favoriter hela tiden. Denna är just nu etta på min marängtårtelista näst efter min marängtårta med lime! Marängtårta med kola och daim, ja det är en tårta för dig som gillar söta tårtor. Om jag får ge ett tips så skulle jag säga att det vore gott att bryta av det söta med syrliga bär på båda lagren. Kanske blanda ner syrliga hallon direkt i grädden.

Marängtårta med kola och daim

Denna tårta är allra godast att äta så färsk som möjligt. Den håller att stå i kylskåpet över natten men var då beredd på att marängen kan bli aningen mjuk.

Glöm inte att kika in på min instagram för mer inspiration i köket.

Marängtårta med kola och daim, 10 bitar:

Maräng:
8 äggvitor
3.5 dl strösocker

Fyllning:
1 burk (397 gram) karamelliserad mjölk – denna använder jag, adlink
4 dl vispgrädde
2 st. dubbeldaim

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 100°c varmluft och klä två plåtar med bakplåtspapper, ställ åt sidan.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Tillsätt strösocker, lite i taget medan du vispar på hög hastighet med elvisp eller i en assistent. Vispa till en blank och styv maräng.
  3. Spritsa eller bred ut två jämnstora rundlar på plåtarna (ca. 22 cm diameter).
  4. Grädda mitt i ugnen i ca. 1.5 h, bottnarna är klara när de släpper från pappret om du lyfter dem lite försiktigt. Stäng av ugnen, öppna luckan och låt bottnarna stå kvar tills ugnen svalnat helt.
  5. Montering: Vispa grädden fluffig och finhacka daimen.
  6. Lägg en marängbotten på ett tårtfat och bred över hälften av den karamelliserade mjölken, toppa med hälften av grädden och halva mängden av den hackade daimen.
  7. Lägg sedan på nästa botten och upprepa med fyllning.
  8. Låt stå under tårtkupa i kylskåp fram till servering.
Kommentera
Kladdkakor och Brownies, Fettisdagen

Semmelkladdkaka

50 röster
Semmelkladdkaka
Semmelkladdkaka är en variant av semla för dig som älskar kladdkaka och semla. Det bästa av två världar.

Jag har tidigare bakat min Semmelkladdkaka så många gånger att jag tappat räkningen, och för ett par dagar sedan kände jag att nu är det dags att uppdatera både recept och bilder lite. Därav detta nya inlägg här på bloggen. Härligt tycker jag!

Jag har toppat min kladdkaka med ett lager hemgjord mandelmassa också, för att få den lite extra lyxig! Tips till dig som verkligen gillar mandel. Det blir supergott.

TIPS:
Glutenfri: Byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Vegansk: Byt smör och grädde mot växtbaserade alternativ. Och byt ägg mot 1 dl havregrädde.

Semmelkladdkaka, 8 bitar:

Ingredienser:
150 g smör
3 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
0.5 dl mandelmjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk mortlad kardemumma
80 g riven mandelmassa
1 nypa salt

Garnering:
2 dl vispgrädde
1 dl rostade mandelspån

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undervärme och smöra samt bröa en form med löstagbar kant (22 cm).
  2. Smält smöret och låt svalna en aning. Tillsätt resterande ingredienser och rör ihop en jämn smet.
  3. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 15 minuter. Tag ut och låt svalna helt – gärna i frys i en timme eller i kylskåp i ett par timmar.
  4. Vispa grädden fluffig och spritsa den på kakan, toppa med rostade mandelspån.

Hoppas att det ska smaka! Missa inte min facebooksida för mer inspiration. 🙂

2 kommentarer
Kladdkakor och Brownies, Kladdkakemuffins, Muffins

Kladdkakemuffins med kokostosca

70 röster
Kladdkakemuffins med kokostosca
Kladdkakemuffins med kokostosca är ljuva bakverk att baka inför kalas eller bara fylla frysen med inför framtida fikastunder.

Jag älskar kladdkaka och jag älskar kokostosca. Har tidigare bakat seg chokladkaka med kokostosca och så lite andra toscakakor. Denna gång fick det bli i muffinsformar, som jag verkligen gillar då alla på så vis får en varsin mumsig kaka.

Kladdkakemuffins med kokostosca

Jag toppar gärna mina muffins med en klick lättvispad grädde. Men är det så att du inte gillar grädde så funkar alltid en kula glass. Gärna när muffinsen fortfarande är lite ljummen. Så otroligt gott!

TIPS:
Glutenfritt: Byt mjöl mot glutenfri mjölmix.
Veganskt: Byt ägg mot två msk havregrädde och smör mot mjölkfritt margarin.
Hållbarhet: Förvaras i burk med tättslutande lock eller fryspåsar. Håller i kylskåpet i en vecka och i frys i tre månader.

Kladdkakemuffins med kokostosca, 12 st:

Kladdkaka:
100 g smör
100 g mörk choklad
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt

Kokostosca:
40 g smör
3 msk ljus sirap
0.75 dl strösocker
0.75 dl vispgrädde
3 dl riven kokos

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°c över/undervärme och placera ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen på låg värme i en kastrull. Tag av från värmen och rör ner resterande ingrediser. Rör till en slät smet.
  3. Fördela smeten jämnt i formarna och grädda mitt i ugnen i 6 minuter. Gör nu kokostoscan.
  4. Kokostosca: Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt putta i 5 minuter. Tag av från värmen.
  5. Plocka ut dina muffins och toppa med kokostosca. Grädda i ytterligare 10 minuter och låt sedan svalna.
  6. Tiden är en ungefärlig angivelse. Din ugn kan vara varmare eller kallare än min – så kika in i ugnen, muffinsen ska vara kladdiga i mitten (men inte rinniga) och lite fastare i kanten när de kommer ut första gången. När de är klara ska toscan ha en fin gyllene färg.

Lycka till med bakningen! Missa inte att kika in på min facebooksida för mer inspiration. 🙂

Kommentera