Hej hjärtan. & hej söndag! Bästa dagen på hela veckan tycker jag. En dag att bocka av veckans sista jobb, planera inför kommande vecka, äta god mat med min sambo och kolla på någon bra film. Jag fullkomligt älskar söndagar, även fast de allra flesta innebär maaaassa jobb. Tur att mitt jobb är roligt!
Idag har jag jobbat hela dagen och varit ute på typ hundra promenader med hundarna. Tar två hundar första gången och en ensam stackare andra gången. Tycker liksom att det är för bökigt att gå ut med alla tre samtidigt. Det är mysigt att ha mammas Alice här hos oss. Mina hundar älskar henne, speciellt Nellie. Hon fann tryggheten hos Alice direkt. Det är full rulle här hemma och det är så roligt att i smyg stå och kika på dem när de busar och skäller på varandra.. :))
När jag inte smygkikat på hundarna så har jag bakat. Bland annat en efterrätt till kvällen i form av Browniemuffins med ferrero rocher. Alltså jag DÖR så goda!! Det kan faktiskt vara de godaste Browniemuffinsarna jag någonsin ätit.
Jag gjorde det väldigt enkelt för mig.. Jamen varför krångla till det?
Jag gjorde en browniesmet, hällde upp i muffinsformar och tryckte ner en ferrero rocher i varje form..
Sedan på med lite mer smet och se till så att chokladbiten täcks helt.
Här har jag precis tagit ut dem ur ugnen. MUMS! Gissa om det doftade ljuvligt här hemma?
Själv kan jag liksom inte sluta undra varför jag aldrig tidigare gjort Browniemuffins med ferrero rocher? Nåja, bättre sent än aldrig.
Browniemuffins med ferrero rocher, 12 st:
100 g Smör, smält
2 Ägg
2 dl Strösocker
0.5 dl Kakao
1.5 dl Vetemjöl
1 msk Vaniljsocker
1 nypa Salt
12 Ferrero rocher
–
Börja med att sätta ugnen på 180°C och placera ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt.
Vispa ägg och strösocker fluffigt och rör sedan ner det smälta smöret.
Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd sedan ner de i äggsmeten.
Fyll muffinsformarna till 2/3 och tryck ner en ferrero rocher i varje.
Täck chokladbiten med smet.
Grädda muffinsarna mitt i ugnen i ca. 15 minuter.
Tag ut och låt svalna.
Tag sedan en rejäl tugga av en ljummen muffins och NJUT.
LYCKA TILL med baket! Och ha en fin söndagskväll. Det börjar dofta gott från köket nu, sambon håller på med revbensspjäll och sallad. Mums!
Kram,
Frida ♥
Åh måste provas snarast!
Hej Frida!
Vill gärna tacka för en superbra blogg! 🙂 /Jenny
Tack själv snälla du! Vad glad jag blir. :-)) Kram!