Småkakor

7 sorters småkakor – recept på goda småkakor

7 sorters småkakor. Ja, det är ju en klassiker. Att det vid fikabjudning ska finnas 7 olika sorters småkakor på kakfatet. Så var det förr, och det är något jag gillar att anamma. Fikatraditioner från förr. Så därför tänkte jag tipsa om mina 7 favoritsmåkakor. Omöjligt att bara välja en sort.

Vilken är din favorit?

After eight- snittar. Som vanliga chokladsnittar fast med massa härlig after eight. Detta är den perfekta småkakan för dig som gillar mint. De är himmelskt goda!

Chokladkakor med kola och salt. Dessa kakor går inte av för hackor! De är enkla att baka och blir ljuvligt goda. Det blir succé varje gång jag sätter fram ett kakfat med sådana.

Småkakor med kokostoscaSmåkakor med kokostosca. Ja, små mördegskakor med kokostosca, som en hallongrotta fast med tosca istället för sylt. Dessa är verkligen supergoda! Toscan blir alldeles seg och gör sig jättefin mot den spröda småkakan som smälter i munnen.

Sega Dumlesnittar. Ljuva kolasnittar som blir ännu godare med lite härlig dumle! Om ni gillar kolakakor så MÅSTE ni prova dessa. De smakar som en dröm.

HallongrottorKlassiska Hallongrottor. Kanske min favoritsmåkaka. I alla fall när det kommer till klassiska småkakor. De är bara SÅ himla goda! Gillar ni denna klassiker?

SnickerdoodlesSnickerdoodles är ljuvliga småkakor med smak av kanel. De är lite sega i kanterna och alldeles mjuka i mitten. En riktig favorit faktiskt!

KanelbullesnittLjuvliga Kanelbullesnittar. Perfekt för den som är sugen på Kanelbullar men som inte orkar stå i köket i flera timmar. För vet ni? Dessa småkakor smakar precis som nygräddade kanelbullar.. Så goda!

Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bea
Bea
5 years ago

Hej Frida!
Jag tycker att det är svårt att få småkaks-degar smidiga. De blir sköra och sprickiga.
Vad ska jag tänka på för att få dem bättre?
Bea

Sara
Sara
5 years ago

Wow vill baka alla dessa!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Sara
5 years ago

Vad roligt att du blev baksugen! Kram

Lisa
Lisa
4 years ago

Hur är dessa kakor att frysa in?

Kristina
Kristina
4 years ago

Hur förvarar du kakorna på bästa sätt? Tänkte baka några av dem till vårt dop men är först om en vecka ska man vänta med att baka tills dagarna innan?

Chocolate_chip_cookies_med_daim1

Nästa inlägg

Chocolate chip cookies med daim

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x