Chokladbollar, Desserter

Chokladbollsdip

ChokladbollsdipAlltså, nu mina vänner vill jag dela med mig av någonting himmelskt gott. Nämligen Chokladbollsdip. Ni är många som tidigare provat min Nutelladip, men denna slår den dipen med hästlängder!! Då förstår ni ju.
Jag kom på idén idag när jag bakade ett annat bakverk med chokladbollssmet. Var tvungen att prova med detsamma och det blev SÅ himla gott! Finns inga ord. Tänk er en fluffig chokladbollssmet som du äter tillsammans med färska bär. Himmelriket.

ChokladbollsdipDu mixar enkelt ihop alla ingredienser snabbt och enkelt. MUMS!

Chokladbollsdip, 8 port:

Ingredienser:
200 g philadelphiaost
1 dl florsocker
0.5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
2 msk starkt kaffe (kokt, avsvalnat)
30 g smält choklad
1.5 dl mixad havregryn

Gör så här:
Vispa upp philadelphiaost, florsocker, kakao och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt sedan vispgrädden och fortsätt vispa till ett fast fluff. Rör sedan ner smält choklad och krossad havregryn. Vänd runt tills dipen är väl blandad. Häll upp i en skål och börja dippa!!

ChokladbollsdipHoppas att det ska smaka. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Skattberg

Nästa inlägg

Att ladda energierna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x