Vardag

Att ladda energierna

Frida SkattbergDen senaste tiden har jag känt mig tom på både inspiration, motivation och energi. Jag har jobbat mycket i början av detta år, och det har redan börjat sätta sina spår. Jag har till exempel gått med migrän i flera veckors tid. Nu är det bättre på den fronten vilket jag är oerhört tacksam för. Men jag har fortfarande mycket huvudvärk. Stressrelaterat.
Jag vet själv att det är viktigt att pausa. Och idag har jag gjort just det – pausat. Jag har varit ute nästan hela dagen och bara gjort allt och ingenting. Ute i snön. Det har verkligen varit helt fantastiskt, och jag är alldeles fylld med energi nu.

GotlandHär har jag suttit och gungat idag. Det var SÅ himla mysigt. Jag är så glad för att jag glömde ta ner denna gunga i höstas.

Frida SkattbergFör mig funkar det alltid bäst med frisk luft och motion när jag känner mig tom. Om det så är att springa, ta en promenad, hoppa hopprep, köra styrketräning eller bara skotta snö här på gården så är det viktigt för mig att jag får upp lite puls och kör slut på mig själv lite sådär, fysiskt alltså. Älskar det! Så idag har jag skottat massa snö. Vi måste skotta upp banor på tomten för att hundarna över huvud taget ska kunna ta sig någonstans.. Så det har jag gjort! Dock inte i sällskap av hundarna, för de stannade helst inne idag när det var så kyligt ute.

Nu sitter jag i soffan och jobbar lite. Väntar på min man som kommer hem med ingredienser till nachotallrik. Fick Nachotallrik-cravings idag igen.. 🙂

Ha en fin kväll ni rara! Tack för all er kärlek varje dag. Kram ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Vill tipsa om yin yoga och medicinsk massage som hjälpt mycket vid migrän för mig. Bränn inte ut dig! Det är lång väg tillbaka. Kramar!

Nästa inlägg

Hemgjord Nutella

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x