Alltså, nu mina vänner vill jag dela med mig av någonting himmelskt gott. Nämligen Chokladbollsdip. Ni är många som tidigare provat min Nutelladip, men denna slår den dipen med hästlängder!! Då förstår ni ju.
Jag kom på idén idag när jag bakade ett annat bakverk med chokladbollssmet. Var tvungen att prova med detsamma och det blev SÅ himla gott! Finns inga ord. Tänk er en fluffig chokladbollssmet som du äter tillsammans med färska bär. Himmelriket.
Du mixar enkelt ihop alla ingredienser snabbt och enkelt. MUMS!
Chokladbollsdip, 8 port:
Ingredienser:
200 g philadelphiaost
1 dl florsocker
0.5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
2 msk starkt kaffe (kokt, avsvalnat)
30 g smält choklad
1.5 dl mixad havregryn
Gör så här:
Vispa upp philadelphiaost, florsocker, kakao och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt sedan vispgrädden och fortsätt vispa till ett fast fluff. Rör sedan ner smält choklad och krossad havregryn. Vänd runt tills dipen är väl blandad. Häll upp i en skål och börja dippa!!
Hoppas att det ska smaka. ♥