Pasta

Pizzadagen – 6 ljuvliga recept

Idag är det internationella Pizzadagen. Ska ni äta pizza idag? Om ni inte känner för köpt pizza så kommer här ett gäng smarriga pizzarecept.

surdegspizzaSurdegspizza – Detta är min absoluta favoritpizza. Den har allt! Sega, krispiga kanter, lite matigare pizzabotten, ljuvlig tomatsås, tomater, paprika, ost och basilika. Rekommenderas starkt!

Vegetarisk pizzaVegetarisk Pizza – En enkel pizza som jag har bakat i en springform för att få den runt och med lite krispigare kanter. Denna är som en margarita med paprika. Löjligt gott!

PizzabullarPizzabullar – Pizzabullar brukar älskas av speciellt barn, men även vuxna. De är enkla att baka och går att baka på köpt pizzadeg om man nu har bråttom eller inte orkar baka en pizzadeg själv av någon anledning. De går att äta varma som kalla. Perfekta att ta med i picknickkorgen ut i pulkabacken eller till badhuset.

Italiensk Surdegspizza – Denna pizza gjorde jag när jag fortfarande åt skinka. Den är otroligt smarrig. Surdegspizza på Italienskt vis. Jag har gjort den otaligt många gånger utan skicka också. Blir godast så!

TacobullarTacopizzabullar – Mer pizzabullar. Dessa med smak av taco blev snabbt favoriten här hemma. De är verkligen ljuvliga.

Chocolate chip cookie pizzaChocolate chip cookie- pizza. Denna måste räknas va? Denna är i alla fall den allra godaste.. 🙂

Hoppas att ni hade en fantastisk dag och kväll igår. Och att ni startar 2018 precis som ni själva önskar. Ha en toppenfin dag. Kram ♥

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Chokladfudgepaj

Nästa inlägg

Efterrätter till Nyår - 25 recept

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x