Tårtor

Himmelsk Jordgubbstårta

29 röster
Himmelsk_jordgubbstarta2
Himmelsk Jordgubbstårta är utsedd till en av Sveriges godaste Jordgubbstårtor. Enkel att baka är den också. Älskad av stora som små.

Sällan har jag varit med om någonting så gott som en Himmels Jordgubbstårta. Jag vet att ni är många (tusentals) som provat denna- och känner samma. Det gör mig varm i hjärtat! 

Himmelsk_jordgubbstarta

I denna tårta är det samma fyllning rakt igenom. En sötsyrlig fyllning som påminner om en cheesecake med tanke på färskosten. Ljuvligt god med saftiga ljusa bottnar. 

Jag har ändrat lite i receptet sedan mitt allra första recept på himmelsk jordgubbstårta.

Himmelsk_jordgubbstarta1

Himmelsk Jordgubbstårta, 10 bitar:

Tårtbotten:
4 ägg
2 dl strösocker
1 dl potatismjöl
1 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1.5 tsk bakpulver

Fyllning:
4 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
1.5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
500 g jordgubbar, i småbitar

Gör så här:

  1. Tårtbotten: Börja med att sätta ugnen på 175°c över/undervärme  och klä en springform, 20 cm med bakplåtspapper – höga kanter. Smörj formen med smör och bröa gärna med kokos. Ställ åt sidan.
  2. Vispa upp ägg och strösocker vitt och riktigt fluffigt, vispa med elvisp i ca. 5 minuter. Tillsätt sedan de torra ingredienserna och vänd försiktigt runt till en klumpfri smet.
  3. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca. 35-40 minuter. Tag ut och låt svalna innan du delar i fyra bottnar.
  4. Fyllning: Vispa upp grädde, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker i en skål vispa med elvisp till ett fast fluff. Vänd i jordgubbarna som är finhackade och rör ihop försiktigt tills allt blandats väl.
  5. Montering: Tag fram tårtbottnarna och lägg den tjockaste botten på ett tårtfat. Fyll med ett lager jordgubbsmousse och lägg sedan på nästa botten. Upprepa till sista tårtbotten och spackla sedan tårtan med resterande fyllning.
  6. Dekorera gärna med färska bär.

Lycka till!

Subscribe
Notify of
guest
176 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Matilda
Matilda
4 years ago

Funkar det att använda frysta jordgubbar till fyllningen? Och i så fall, är det något speciellt man ska tänka på?

Dana
Dana
4 years ago

Ännu ett prima recept, din blogg väcker baklusten varje gång!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Dana
4 years ago

Åh vad det gör mig glad att höra!! 🙂 kram! <3

Petra Nordqvist
4 years ago

Älskar din blogg, du delar så underbara recept! <3

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Petra Nordqvist
4 years ago

Tack snälla du. Vad glad jag blir. Kram <3

Anna
Anna
4 years ago

Åh men va gott! Min käresta har önskat jordgubbstårta i sommar när han fyller år. Som småbarnsförälder har man inte alls amma tid för bakning och mat längre Då uppskattas verkligen sådana här recept! ❤

Ingrid
Ingrid
3 years ago

Hej! Hur hög behöver kanten på Springformen vara egentligen? De jag har hemma är höga enligt mig på ca 5, 6 cm men det kanske är för lågt? Är sååå sugen på att göra denna till morgondagens kalas!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Ingrid
3 years ago

Hej! Det spelar ingen roll hur hög kanten är eftersom att du klär den med bakplåtspapper så att kanten blir dubbelt så hög. Klä alltså insidan av formen med bakplåtspapper så att kanterna blir höga. Kram <3

Emma
Emma
3 years ago

Hej! Kan man använda frysta jordgubbar i fyllningen? Blir det lika bra?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Emma
3 years ago

Det funkar om jordgubbarna får tina och rinna av sig ett bra tag, men det blir (enligt mitt tycke) inte alls lika gott!! Kram <3

Malin
Malin
3 years ago

Hej! På ditt videoklipp på fb (när du gör den här tårtan) så står det vanilj socker i fyllningen, här står det pulver. Vilket ska det vara? 🙂

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Malin
3 years ago

Hej! Ja, när jag skulle filma den så hade jag inget vaniljpulver hemma, så då fick jag ta vaniljsocker. Båda funkar super! Dock blir det såklart allra godast med vaniljpulver 🙂 Kram!

Monica
Monica
3 years ago

Bakade 2 gånger med vaniljpulver och båda gångerna sjönk det ihop i mitten efter halva tiden. 3:e gången tog jag vaniljsocker och då blev den perfekt !

Robib
Robib
3 years ago

Hej!

Grädden ihop med philadelphian skar sig. Vad kan jag ha gjort för fel?

Jennifer
Jennifer
3 years ago

Hej!
Kan man göra den här tårtan men marängbottnar istället?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Jennifer
3 years ago

Hej! Det funkar! Jag har gjort en liknande, sök på ”Himmelsk marängtårta” här på bloggen så kommer receptet fram. 🙂

Lisa thorin
Lisa thorin
3 years ago

Hej Ska baka denna tårtan till ett kalas som är Imorgon eftermiddag. Min fråga är om jag måste baka den samma dag eller om jag kan baka den redan ikväll?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lisa thorin
3 years ago

Hej! FÖRLÅT för sent svar. Du kan göra tårtan i förväg! Kram <3

Frida
Frida
3 years ago

Hej! Jag skulle vilja göra min tårta lite bredare istället för så hög. Går det att göra samma mängd smet ändå, och ändras gräddningstiden något?

Josefin
Josefin
Reply to  Frida
3 years ago

Jag bakar min i 24 cm springform och delar sedan i tre bottnar. Blir superbra.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Josefin
3 years ago

Underbart! 🙂

Hanna
Hanna
3 years ago

Ett tillägg! Skriv att man ska dela jordgubbarna smått! Det står bara ha i jordgubbarna… jag kollade inte op bilden först å funderade på om jordgubbarna skulle i hela, halva, hackade eller kanske mosade… 🙂

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Hanna
3 years ago

Hej! I receptet står det redan ”500 G jordgubbar, i småbitar”. Kram! 🙂

Sofia
Sofia
3 years ago

Hej!
Älskar verkligen din blogg och alla underbara recept, min go to bakblogg!

Hade tänkt att baka himmelsk jordgubbstårta till midsommar:)…Bakar du två bottnar och delar dessa i 2 delar var eller bakar du en botten och delar denna i 4 delar?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Sofia
3 years ago

Hej! Vad roligt!! Jag bakar en botten och delar den i 4. 🙂 Kram <3

Madelene
Madelene
3 years ago

Hej Frida. Denna tårta passar perfekt till morgondagens firande!!!
Jag är ingen mästare på att baka så jag måste ställa en dum fråga; ska jag först klä formen med bakplåtspapper och sen smöra/bröa på det eller hur menar du? Jag får inte ihop det 🙂
Har du någon bild som visar hur det ska se ut?

Ann
Ann
3 years ago

Hej Frida!
Tack för en helt underbar tårta! Den är hela släktens favorit numera!
Jag tänkte baka den tills i morgon men vill ha en lite större form då vi är många. Tänkte använda en som är 24 centimeter. Kan jag göra 1½ eller dubbel sats och bara justera tiden i ugnen?

Tack på förhand, och ha en riktigt härlig midsommar!

/Ann

Farahnaz
Farahnaz
Reply to  Ann
2 years ago

Hej Ann!
Gjorde du tårtan i en 24cm form? Vi har bara en sådan hemma och tänkte baka denna. Blev den isåfall bra? Gjorde du dubbelsats? Ser på datumet att du gjorde den för ett tag sedan men hoppas du kommer ihåg! Tack på förhand! 🙂

Marie Dahlgren
Marie Dahlgren
3 years ago

Tack för ett supergott recept, tårtan gjorde succé igår! Jag tog mej friheten att riva i lite citronzest i fyllningen och pressa lite citronsaft på bottnarna. Tack än en gång!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Marie Dahlgren
3 years ago

Men åh så gott! Det syrliga mot det söta är så himla mumsigt! Tack själv, kram <3

Eva
Eva
3 years ago

Hej, skall göra en marsipantäckt tårta, tror du det funkar med denna, blir den tillräckligt stabil? Ska spackla med vitchokladsmörkräm så det inte blir så sött.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Eva
3 years ago

Hej! Denna funkar att klä med marsipan. Inga problem! 🙂 Kram!

Eva
Eva
3 years ago

TACK Frida för snabbt svar! Och ett toppenrecept (kan känna smaken redan innan) på ”ren” jordgubbstårta , utan att bara vara grädde o jordubbar. Ikväll skall det byggas tårta 🙂 Kram

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Eva
3 years ago

Tack själv! Vad roligt, lycka till! kram <3

Tine
Tine
3 years ago

Hej Frida,

Har precis hittat din blogg, mycket gott.
Tänkte bjuda på din jordgubbstårta imorgon, skulle du göra den idag eller imorgon?

Mvh. Tine

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Tine
3 years ago

Hej Tine! Välkommen hit 🙂 Du kan göra den både idag och imorgon. Jag brukar fylla kvällen innan och spackla samma dag. Men ibland har jag gjort klart hela tårtan dagen innan också. Vilket som funkar! Stor kram.

Fredrika
Fredrika
3 years ago

Tack för underbart recept! Gjorde denna idag till min pojkväns födelsedag och den blev oerhört omtyckt!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Fredrika
3 years ago

Vad roligt att höra! Grattis till din pojkvän! Tack snälla för din kommentar. Kram på dig! <3

Katarina
Katarina
3 years ago

Nån mer än jag som får hälften av fyllningen över?

Marris
Marris
3 years ago

Hej! Tänkte baka denna tårta till helgen. Tror du det funkar med andra frukter än jordgubbar? Vilka skulle du isf rekommendera? Älskar jordgubbar men det är svårt att hitta fina i december… Tänkte inlagda clementiner men det kanske blir för rinnigt?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Marris
3 years ago

Hej! Det funkar! Hallon skulle jag nog rekommendera då. Ja, inlagda clementiner blir nog inte jättebra. Eventuellt om du låter de droppa av en bra stund innan? Kram!

Farah
Farah
2 years ago

Hej Frida!
Tänkte göra denna på morsdag. Vi har bara 24 cm springform hemma. Jag undrar om jag kan göra denna tårta i den? Hur länge måste den då ungefär vara inne? Måste jag dubbla receptet ( eller 1.5x ) för att få fler tårtbottnar? Tack på förhand!!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Farah
2 years ago

Det går jättebra! Gör 1.5 x gånger receptet. Samma tid! 🙂 Kram!

Sara
Sara
2 years ago

Verkligen goda smaker, men min fyllning blev verkligen allt annat än en tjock smet.. Vad kan jag gjort för fel? Suprisade till den med en kladdkaka som botten längst ner, riktigt mumsigt! 🙂

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Sara
2 years ago

Om den blir lös så är det bara att köra med en visp (gärna ballong) tills den blir i den konsistens du önskar. 🙂 Kram!

Bea
Bea
2 years ago

Ska baka en jordgubbstårta till några vänner nästa helg och provbakade en idag! Testade att göra en himmelsk jordgubbstårta och den blev galet god,så det kommer att bli fler än en till i sommar! ☀️

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Bea
2 years ago

Vad roligt att höra! Den är verkligen himmelsk. Kram!!

Frida
Frida
2 years ago

Har du provat att baka botten glutenfri? Isf vilken glutenfri mjölsort har du valt?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Frida
2 years ago

Jag har gjort på endast potatismjöl och det funkar toppenbra! Då är det bara att byta vetemjölet mot potatismjöl rakt av. Kram <3

Frida
Frida
Reply to  Frida Skattberg
2 years ago

Jag såg att det stod sist i receptet.Den glutenfria vart

Sini
Sini
2 years ago

Hej! Skall/måste man fukta tårtbottnen?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Sini
2 years ago

Svar nej! 🙂

Cecilia
Cecilia
2 years ago

Hej Frida
Jag tänker göra denna till en studentfest. Vi blir många och vill göra bottnarna i långpanna, kan du rekommendera ett recept eller ska jag bara köra på ett rulltårtsrecept?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Cecilia
2 years ago

Hej! Vad roligt 🙂 Jag skulle säga att vanliga rulltårtsbottnar (2-3 st) skulle funka allra bäst! 🙂 Kram!

Johanna
Johanna
Reply to  Cecilia
2 years ago

Såg att du skulle göra den i långpanna hur mycket fyllningen behövs då? Ska göra i långpanna till midsommar men är osäker på fyllningen:)

Josefine
Josefine
2 years ago

Hej Frida! Fantastisk tårta! Gjorde den för typ 2 år sen åt min sambo på hans födelsedag. Godaste tårtan jag ätit . Nu har jag fått äran att göra tårtan till min systers babyshower nästa helg och undrar hur jag bäst fraktar den i bilen 2 mil dit utan att den rasar ihop. Sen hade jag tänkt att göra den som en naked cake med bara ett tunt tunt täcke av fyllningen (utan jordgubbar) utanpå, tror du de kan bli bra? Ska jag göra tårtan dagen innan eller är de bästa att ta med alla delar och fyllning och montera den hos min syster innan showern?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Josefine
2 years ago

Hej Josefine! Vad roligt att du gillar tårtan. 2 mil känns inte så långt för att frakta en tårta, så jag tror att det kommer att gå superbra! Se till att den står stabilt i en tårtkupa och ställ den på den kyligaste platsen i bilen. Lycka till och ha en fantastisk babyshower! Kram <3

Beatriz
Beatriz
2 years ago

Hej Frida! Min dotter tar studenten den 5 juni och har önskat dig denna tårta. Ingen gillar vanlig grädde (40%) hos oss-funkar Mildas Visp (20%), i värsta fall Keldas Mellangrädde (27%)?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Beatriz
2 years ago

Hej! Det kommer tyvärr inte alls att bli bra med någon av de sorterna. Vad är det med vispgrädden ni inte gillar? Fyllningen smakar inte grädde. Det är många som inte gillar grädde som älskar denna tårta 🙂 Kram!

Beatriz
Beatriz
Reply to  Frida Skattberg
2 years ago

Det är fetthalten som ger smörig smak. Det blir för tungt med full grädde, tyvärr. Jag testar med lättare variant och låter er veta hur det gick ☺. Garderar mig med vanlig grädde också.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Beatriz
2 years ago

Jag förstår! Ja, prova gärna. Spännande 🙂 Kram!

Beatriz
Beatriz
Reply to  Frida Skattberg
2 years ago

Hej igen! Jag gjorde två tårtor: en med mellangrädde och en med vanlig grädde. Mellangrädden funkade alldeles utmärkt! Den skiljde sig inte alls i smak eller konsistens från normalgrädden. Tårtorna blev klockrena, vackra och himmelskt goda :)! Tack för receptet!

Linda
Linda
2 years ago

Vilket underbart recept! Klockrent till dotterns 4-årsfirande imorgon såhär i jordgubbstider. Det är vaniljpulver (det mörkbruna) som menas och inte vaniljsocker?

Lotta
Lotta
2 years ago

Hej!
Jag tänker baka tårtan till min sons student och vi blir ca 60-70 st. Hur många ör en tårta beräknad till och kan jag baka bottnarna innan och frysa för att ta fram dagen innan och lägga ihop?
Tack på förhand!
Lotta

Micke
Micke
2 years ago

Hej
Får det bra att vispa fyllning tjockare med jordgubbarna?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Micke
2 years ago

Svar ja! 🙂

Micke
Micke
Reply to  Frida Skattberg
2 years ago

Tyvärr ju mer jag vispar ju mer löser jordgubbarna upp sig och spär ut massan. Blir inte tjock. Besviken

Micke Hansen
Micke Hansen
Reply to  Frida Skattberg
2 years ago

Och finns inga jordgubbsbitar kvar

Sara
Sara
2 years ago

Hej, jag har alltid använt mig av vaniljsocker och det blir lika gott ändå 🙂

Matilda
Matilda
2 years ago

Hej!

Jag har testat att göra den två gånger, men det går bara inte.Den blir jättelös hur mycket jag än vispar?
Något tips? 🙂

Elin
Elin
2 years ago

Hej! Vad använder du för form till denna kaka? En med högkant eller en standardform som de flesta har hemma i köket? 🙂

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Elin
2 years ago

En vanlig form som jag sedan klär med bakplåtspapper så att den får höga kanter! Smöra insidan och fäst papper där så att formen blir dubbelt så hög. 🙂

Ulrika
Ulrika
2 years ago

Håller på att baka den här tårtan inför barnens skolavslutning Är verkligen supergod!
Såg att flera har kommenterat att fyllningen blir lös. Ett tips är att vispa grädden med en knivsudd bakpulver, då går det att vispa den tjockare utan att den blir smör Brukar vispa ihop grädde och färskostblandningen utan jordgubbarna för att sedan bara vända ner de hackade jordgubbar. Då blir de inte så mosade

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Ulrika
2 years ago

Toppenbra tips!! Vad roligt att du gillar tårtan. Kram till dig! <3

My
My
Reply to  Ulrika
2 years ago

Man kan också ha i ett halvt gelatinblad i fyllningen. Det gör den fastare, utan att bli geléaktig i konsistensen. Om man vill göra på det sättet är det bäst att först göra fyllningen utan jordgubbar och låta den stå kallt någon timme, innan jordgubbarna därefter vänds i.

Oxana
Oxana
Reply to  My
2 years ago

Hej! Vill gärna prova använda gelatin. Hur göra? Blött lägga och lösa i grädden innan den vispas? Hur lång tid tar det att lösa gelatin i kall vätska? Eller finns det ett annat sätt? Tacksam för svar!

Helena
Helena
2 years ago

Hej!
Jag har bakat den här tårtan 3 eller 4 gånger! Den är verkligen jättegod och saftig! Måste säga att jag verkligen ”litar” på dina recept. Insåg det när jag såg i något av dina recept för kärleksmums att du hade skrivit att det inte går att snåla på glasyren och att det ska vara mycket. <3

Det är verkligen kul att läsa och följa dina recept. Du borde söka till Hela Sverige Bakar och bara vinna allt.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Helena
2 years ago

Men ÅH vad du är fin! Blir så himla glad. Tack snälla du. Ha en superfin dag. Stor kram! <3

Angelica
Angelica
2 years ago

Ser otroligt gott ut!
Undrar om fyllningen funkar att frysa om man vill kunna hälla en mirror glaze på tårtan?

Annelie
Annelie
2 years ago

Kan man göra tårtan dagen innan den ska ätas med fyllningar och spakel?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Annelie
2 years ago

Det går jättebra! 🙂

Frida
Frida
2 years ago

Hej !
Kan man förbereda denna tårtan helt dagen innan eller blir den absolut godast om man gör den samma dag som den ska serveras ? 🙂

Josefin
Josefin
Reply to  Frida
2 years ago

Jag tycker den blir ännu godare dagen efter, då ä bottnarna jättesaftiga

Lisa
Lisa
2 years ago

Hej! Om man bakar denna tårta en dag i förväg, behöver man ha något över tårtan när den står i kylen då? 🙂
Älskar förövrigt allt du gör!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lisa
2 years ago

Hej! Det är inget måste. Men allra bäst är såklart att ha en tårtkupa eller en stor skål uppochned över tårtan, det är för att tårtan inte ska ta smak av t.ex. matvaror som du har i kylen. Tack snälla! Kram <3

Hilda
Hilda
2 years ago

Gjorde den här idag, och den var sååå god!! Även enkel och väldigt rolig att baka. Vi var fyra personer som åt upp hela tårtan direkt.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Hilda
2 years ago

Vad roligt att höra! Wow, då fick ni en rejäl bit var. Lyx!! Stor kram <3

Marie Arnesen
Marie Arnesen
2 years ago

Kommer att använda färdiga tårtbottnar, passar mängden fyllning till dom

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Marie Arnesen
2 years ago

Absolut! Det går bra 🙂 Kram! <3

Josefine
Josefine
2 years ago

Hej Frida! Jag tänkte göra denna och ha som fyllning på två lager men ska göra den som långpannetårta. Hur mycket av fyllningen tror du jag behöver göra, räcker en omgång till två lager eller behöver jag dubbla receptet? Tack för en supersmarrig tårta. Kram J

Helena
Helena
2 years ago

Hej igen!
Ska göra den här favorittårtan igen då den blev väldigt poppis sist jag gjorde den. Men har ett problem med tårtbottnarna. Det beror inte på receptet utan på något jag gör fel 😛 Men vet inte vad jag gör för fel men mitten av tårtan sjunker ihop ibland när jag gör den.

Vet du varför? Vispar ägg o socker i matbredare i ca 5 min. tills vit o fluffig inte mer.

Tack! Och trevlig midsommar! <3

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Helena
2 years ago

Hej! Vad roligt att du gillar tårtan. Ditt problem med tårtbotten kan ha att göra med att bakpulvret blandats dåligt i smeten. Du kan även vispa längre, hög hastighet i 10 minuter blir toppen! 🙂 Kram!

Peri
Peri
2 years ago

Hej Frida! Vilka fantastiska recept du har.
Jag har en fråga om tårtbotten. Min son är äggallergiker. Kan jag ersätta äggen med något annat?

Kram

J
J
2 years ago

Så tråkigt att fyllningen blir så lös. Har stått i en timme med både elvisp och en ballongvisp för hand. Det rinner bara. Har aldrig misslyckats med en tårtfyllning förut. Rätt i soporna, så tråkigt.

Nanna
Nanna
Reply to  J
2 years ago

När tog du i jordgubbarna? Man ska inte vispa ner dem utan röra ner dem. Vispade Philadelphian riktigt hårt med.
Misslyckas du igen så ta i ett gelatinblad så fixar det sig 🙂

Jannike
Jannike
2 years ago

Verkligen tråkigt att midsommartårtan åker rakt i soporna! Rinnig fyllning verkar många råkat ut för, trots följt recept till punkt och pricka. Men glass och jordgubbar är ju också gott !!

Qia Munther
Qia Munther
Reply to  Jannike
2 years ago

Hej. Jag har gjort den här flera gånger och Misslyckades bara första gången då jag VISPADE ihop bären istället för att röra ner dem. Hoppas du lyckas reda ut det.

Carina
Carina
Reply to  Jannike
2 years ago

Det står lite lurigt i receptet tycker jag med. Fått rinnig fyllning två gånger tills jag kollade youtubeklippet när de bakar och såg direkt misstaget. I klippet rör Frida ner jordgubbarna SIST. Allt vispande och bländande sker alltså före man ska tillsätta jordgubbarna. 🙂 Kanske hade varit bra att förtydliga det i receptet för jag förstod inte heller vad jag gjorde fel tills jag såg klippet. Men även om den blir rinnig så stelnar den lite i kylen och går hur bra som helst att äta!

Nästa inlägg

Passionsfruktglass

176
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x