Dessa godisbitar svänger du enkelt ihop på knappt 5 minuter. De är enkla att göra och smakar så ljuvligt gott.
Choklad- och avokadogodis, 15 små kulor:
- 1 avokado
- 100 g mörk choklad, jag använder 70%
- ev. 1 nypa vaniljpulver
- Börja med att skala- och kärna ur avokadon. Mixa den sedan i en bunke, gärna med stavmixer.
- Smält chokladen och rör ner den i avokadon.
- Tillsätt vaniljpulver om du önskar.
- Rör ihop till en tjock smet och låt stå i kylskåp i 2 minuter. – Om smeten stelnar för mycket så är det bara att arbeta den lite innan du rullar till kulor.
- Tag ut och rulla till små kulor. Rulla i kakao om du önskar mer chokladsmak.
Hoppas det ska smaka. ♥
Fler veganska recept:
Chokladmousse
Kladdkakemuffins
Mangoglass
Kokosglass
Knäck
Chokladtryffel på 2 ingredienser
Jordgubbsglass
One pot pasta
Så gott det ser ut vännen!! Du är en stjärna i köket men även i mitt vänskapshjärta <3
<3 <3 <3 Kram fina!
Hei
Hvor lenge kan avokadotrøflene oppbevares?
-monica-
Men åh! Jag som har en grönsaksvägrande 7-åring hemma. Det här ska jag göra!
Jamen då är ju dessa perfekta!! Kram <3