Hemgjort

Slipp undan förkylningen med ingefärashot & hemgjorda halstabletter

Hej på er!
Nu är det verkligen på gång att bli riktig vinter här i Örebro. Ingen snö, men dock börjar minusgraderna smyga sig på. Och vad kommer med höst och vinter? – Förkylningsbaciller. Jag vet många som varit förkylda i flera veckors tid nu. Själv har jag (ta i trä) klarat mig undan själva förkylningen ganska bra. Kan det kanske vara tack vare min Ingefärashot och mina hemgjorda halstabletter? Det tror jag minsann!

Förkylningsdryck
Citron- och Ingefärashot. Denna är verkligen toppen i förebyggande syfte och även under själva förkylningen. *En shot om dan’ håller doktorn på stan*.

hemgjorda-halstabletter1
Hemgjorda halstabletter. Även dessa innehåller ingefära och citron, samt honung. Jag har faktiskt provat dessa när jag varit förkyld och haft en ömmande hals och jag tycker att de lindrar bra. Goda är de också. OCH hemgjorda, jamen bara det.

Prova nu detta och försök att undvika alla baciller, så kanske även du klarar dig ifrån förkylningen denna vinter! Ha en toppenfin dag. Vi hörs lite senare! Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
7 years ago

Ooh, ska GENAST ta och fixa till lite citroningefärs-shots, låter ju hur bra (och gott) som helst! 🙂

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Emma
7 years ago

Ja! Vad roligt! Dock ska den endast drickas som shots iom att den är ganska stark. Vill du dricka som i ett stort glas så kan du späda ut med vatten. 🙂 Kram!

Nästa inlägg

Saffransplättar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x