Hej på er! Hur mår ni?
Jag är så glad idag! Har äntligen tagit tag i en sak som varit superjobbig för mig under en längre tid. Jag kommer att berätta mer om detta senare. Just nu måste det bara få smälta in hos mig först. Det är en skön känsla att kunna bocka av superjobbiga saker på sin to do- list. Så nu ska jag snart iväg på yoga med Felicia. Ska bli så härligt att sträcka på kroppen lite. Jag har laddat upp inför yoga med Saffransplättar, ja alltså Saffranspannkakor i miniformat. Himmel så gott det var. Jag som inte alls gillar pannkakor egentligen. Mums!
Jag menar, kolla så gott det ser ut! Och ja, jag gillar grädde på mina pannkakor.. Haha.
Saffran och blåbär är förresten en oslagbar smakkombination. Verkligen HUR gott som helst.
Saffransplättar, 20 st:
1 ägg
3 dl standardmjölk
1.5 dl vetemjöl
1 msk strösocker
0.5 g saffran
+ Smör till stekning
–
Vispa ihop alla ingredienser i en bunke och låt stå och svälla i kyl i ca. 30 minuter.
Värm upp en plättlagg, pensla med smör och stek plättarna till gyllene.
Servera gärna med lättsivpad grädde och blåbär.
Fler recept med saffran:
Saffransbollar
Lussebullekaka
Saffransglass på 2 ingredienser
Saffransknäck
Saftiga Lussebullar
Lussebulleskorpor
Ser ju så gott ut och perfekt nu i december! Tror jag får lägga en beställning till i helgfrukosten 😉
devote.se/fikamedsandra
Åh, hur underbart låter inte det. Att få lägga en beställning till frukost. Lyx!! Ha en toppenfin dag! Kram. <3
Det ser sååå smarrigt ut! Och dina bilder är alltid så fina och inspirerande 🙂
Tack snälla du! Vad glad jag blir!! Ha en fin dag. <3
Åh ska göra dess imorgon till advent, hur mycket bakpulver tror du behövs om man vill ha dem tjockare som amerikanska pannkakor? Tacksam för svar