Kladdkakor och Brownies

BROWNIEKLUBBOR

God morgon solstrålar! Hade ni en fin Midsommarafton igår? Vi hade det supermysigt med grillning nere vid havet. Berättar mer om vår dag lite senare. Nu ska vi nämligen ner till stranden för en heldag med sol och bad. Det ska bli rekordvarmt här idag så jag hoppas att jag ska kunna svettas ur min förkylning.. hehe. På tal om stranden så tänkte jag tipsa om Brownieklubbor som är helt perfekta att ta med ner till vattnet dagar som denna.

BROWNIEKLUBBORJag menar.. Kolla här??

BROWNIEKLUBBOR3Det är så enkelt för barn att äta dessa brownies också. Och för vuxna barn! Hihi.. :))

Brownieklubbor, 20 st:
3.5 dl Strösocker
3.75 dl Vetemjöl
1 dl Kakao
1 nypa Salt
2 tsk Vaniljsocker
5 Ägg
2.25 dl Neutral olja
3 dl Chokladknappar

Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form 20×20 cm med bakplåtspapper.
Rör ihop alla ingredienser utom chokladknapparna till en slät smet. Häll i formen och strö över chokladknapparna.
Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Känn med en sticka – den ska vara liiiite kladdig när du provar mitt i kakan.
Låt svalna helt innan du skär dem i rutor. Stick in en glasspinne i varje brownie. Dekorera gärna med smält choklad, strössel, färska bär och annat gott. 🙂
Går bra att frysa in!

BROWNIEKLUBBOR4Ha nu en fantastiskt fin dag! 🙂 Stor kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KLADDKAKA MED MARÄNGSWISS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x