Hej från Hässleholm. Här sitter jag under tältet och jobbar lite medan förarna är ute i skogen och kör. Snart kommer de tillbaka in på service så då gäller det att jag har gröten kvar till Robert. Och sedan ska jag skrapa bort all lera av motorcykeln. Ja, så ser dagarna ut här! Trevligt har vi i alla fall. :))
Medan jag sitter här och äter på en clementin så tänker jag på min ljuuuuvliga Kladdkaka med kondenserad Chokladmjölk. Den är SÅ god! Lätt en av mina favoriter.
Alltså en härlig kladdkaka med massa god Chokladmjölk. SÅ gott!!
Med lite lättvispad grädde och färska bär kommer denna Kladdkaka att ta dig till himlen.
Kladdkaka med kondenserad Chokladmjölk, 8 bitar:
200 g Smör
2 dl Strösocker
3 Ägg
0.5 dl Kakao
1 tsk Vaniljsocker
2 dl Vetemjöl
1 nypa Salt
1 burk Kondenserad Chokladmjölk
–
Börja med att sätta ugnen på 175°C och smöra- samt bröa en springform, 20-22 cm.
Smält smöret och rör ner strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker, vetemjöl och salt. Rör till en slät smet.
Häll ut hälften av smeten i formen, klicka över chokladmjölken och häll sedan över resten av smeten.
Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Låt svalna innan du skär i den. Gärna i kylskåpet i 2-3 timmar. Inget måste, men den sätter sig bättre då! :))
Hoppas det ska smaka! 🙂 Kram på er!
Recept på fler → Kladdkakor & Brownies ←
Kondenserad chokladmjölk har jag aldrig sett! Låter spännande
Ha en fin vecka i Hässleholm!
Jamen det är supergott! 🙂 Tack snälla. Är hemma igen! Kram <3
Hej! Vart kan man hitta kondenserad chokladmjölk? Hittar ingenstans online :/