God morgon! ♥
Vilken stressig morgon det blev.
Fick ett samtal och måste nu åka iväg.
Och med mig har jag väledens godaste Ischoklad.
En ischoklad som bara smälter i munnen.
Jag som fullkomligt avskyr Ischokladen en köper i affären är däremot helt galen i min egen variant.
Så gudomligt god!
Tänkte att jag skulle hinna dela med mig av receptet på min bästa Ischoklad innan jag åker.
Denna är enkel att göra, kräver endast 3 ingredienser och knappt någon tid alls.
Det är ett sådant tacksamt julgodis att göra då det inte kräver någonting alls nästan.
Däremot får du världens godaste ischoklad tillbaka, om man säger så.. 😉
Nu har denna inte stelnat helt märkte jag när jag skulle ta bort formen.
Men står de i kylskåpet en stund så blir de hårda och fastnar då inte det minsta i formen.
Ischoklad med Apelsin, 20 st:
125 g Mörk Choklad, 70%
50 g Kokosfett
1 Apelsin, rivet skal
Gör så här:
Smält chokladen med kokosfettet på låg värme över ett vattenbad.
Riv ner apelsinskalet och rör om ordentligt.
Häll upp i ischokladformar och ställ i kylskåpet för att stelna.
Förvaras i en burk med lock i kylskåpet.
Går utmärkt att frysa in.
Glöm inte att följa mig på Facebook & Instagram.
LYCKA TILL! ♥
Du menar den där silvriga paketen i “smörformat”?
Det var länge sen jag gjorde ischoklad! När jag gick i skolan var det ischoklad man alltid gjorde. Och det är mååånga år sen….
Detta kommer jag att göra!
Ja, precis! Jamen då är det absolut dags för dig att göra lite Ischoklad! 🙂 Kram & Lycka till!
Hej! Har en massa kokosfett hemma. Har gjort citronkolor, men är inte så mycket för ischoklad. Har du något mer recept där man använder kokosfett? Tack för en super inspirerande blogg!
Hej! Måste det vara just kokosfett? Kan man använda margarin/flytande margarin?
Dessvärre är det Kokosfett som gäller för denna Ischoklad! Kram
Hej! Måste det vara just kokosfett? Kan man använda margarin/flytande margarin?
Hej! Måste det vara just kokosfett? Kan man använda margarin/flytande margarin?
Hej tror du man kan använda kokosolja istället för kokosfett..