Nutellapopcorn. Salta, krispiga popcorn med smak av hasselnötscreme. Så ljuvligt gott och enkelt att göra!

Nutellapopcorn:
Ingredienser:
2 liter poppade popcorn
100 g smör
1 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
1.5 dl nutella
Gör så här:
Börja med sätta ugnen på 150°C och klä en långpanna med bakplåtspapper.
Häll alla poppade popcorn i långpannan. Rör sedan ihop smör, farinsocker, vaniljsocker och nutella i en kastrull. Låt puttra ihop tills all farinsocker smält. Häll sedan smeten över popcornen och rör om så att nutellasmeten blandas jämnt med popcorna.
Grädda dina popcorn i mitten av ugnen i 30 minuter.
Rör om var 10:e minut.
Hoppas att det ska smaka! Lycka till! ♡
Hej! Popcorn receptet blir nog svårt att slå. 🙂 bara nyfiken om julkalendervinnarna de sista är klara? Och vem som vann globalvinsten? 🙂
Hej! Ja, väldigt svårslaget! Alla vinnarna har fått sina vinster. Så om du inte fått någon vinst så har du tyvärr inte vunnit. Ska ta bort alla tävlingsinlägg nu i veckan då min blogg ska flyttas, därför har jag inte uppdaterat mer. 🙂 kram!
Ser jättesmarrigt ut!
Nu har jag provbakat dem! 🙂 Hoppas det var okej att jag lånade receptet till min blogg. Jag har länkat att det kommer ifrån dig. Kul att testa, men det kändes som det blev väldigt mycket karamellsmak och att popcornen försvann. Funderar på att testa mindre mängd nutellasmet nästa gång.
Åh vad gott 🙂
Det ser verkligen fantastiskt gott ut!
Det var en annorlunda kombination… och det ser smarrigt ut! Rolig idé! 🙂
åh, vad gott det såg ut!
Ser verkligen supergott ut!
Shit alltså
Du är bannemej kreativ ut i fingertopparna. Häftigt mäktigt
Men tack snälla du! Vad glad jag blir 🙂
ser fantastiskt ut och låter riktigt gott
Ska kanske pröva nuttelapopcorn någongång! Ser gott låter gott. Ska se om dem är goda!
Det tycker jag att du ska göra! 🙂
mums
Hej! Jag undrar om du skulle vilja göra ett bloggbyte?
Kram/Maja
muuumsigt
Ser sjukt gott ut! Blir definitivt till att testa detta.
yummi
Detta ska jag verkligen testa!
Oj det lät som en märklig kombination måste jag säga, men det ser väldigt gott ut =)
Det ÄR gott!!
Fantastiska bilder! Ser jättesmarrigt ut!
Åh så gott 🙂 Fina bilder!
Ser mumsigt ut! Gillar verkligen din blogg! Titta gärna in på våran 🙂
Ser mumsigt ut! Gillar verkligen din blogg! Titta gärna in på våran 🙂
Detta är simpelt och låter som något av de godaste som kan att hända – just för att det är så simpelt!
Ääälskar hur ni bakbloggare tar kort också!
Ååh ser ju otroligt ut!
Åh vad gott 🙂
Mumsigt 🙂
Men fy vad gott! Måste testa!
Kul ide´! 🙂
Läckert det ser ut!
fina bilder =)
Men åh vad gott!
Åh vad gott 🙂
Ser jättesmarrigt ut!
Så gott det ser ut!
Hej! ☺ hur länge kan dessa hålla? Om det är tänkt att ge bort? ☺ blir dom dåliga på ett dygn?
De blir inte dåliga på ett dygn. Förvara dem ganska torrt så håller de sig fint ett par dagar! 🙂 Kram!
Det var en annorlunda kombination… och det ser smarrigt ut! Rolig idé! 🙂
Det var en annorlunda kombination… och det ser smarrigt ut! Rolig idé! 🙂
Jag var försiktig med värmen, precis när det börjat puttra så sänkte jag värmen. Mitt farinsocker hade inte smält förrän smeten skurit sig och det blev en klump av kladd och något som flöt ovanpå. Tänkte att det kanske betydde att farinet inte smält ordentligt och lät det puttra ännu längre tills det luktade skit i hela lägenheten. Kan någon säga ungefärlig tid smeten ska ta på sig innan farinsockret smält? Vore tacksam då det ser väldigt gott ut! På bilden alltså.