Godis

Vaniljmarshmallows med Nutellagömma

Idag fortsätter Nutella-veckan efter en dags krånglande med internet.
Bara för att det inte kom upp något recept igår så ska ni få ett extra smarrigt idag.
Nämligen Marshmallows med smak av vanilj som har en gömma med Nutella.
Dessa marshmallows är de godaste marshmallows jag någonsin har smakat. SÅ gott!
 
 
 
Jag önskar verkligen att ni kunde ta varsin godisbit ur datorn nu. 
För detta måste upplevas! Era smaklökar kommer att dansa i takt precis som mina gjorde.
 
 
 
Här nedan kommer receptet. ♥
 
Vaniljmarshmallows med Nutellagömma:
1 1/4 dl Vatten
2 msk Gelatinpulver
1 1/4 dl Vatten
3 3/4 dl Strösocker
2 1/2 dl Sirap, vit
2 tsk Vaniljsocker
1.5 dl Nutella
+ Naturell Matolja
+ Florsocker

Gör så här:
Börja med att spritsa ut 24 runda Nutellaknappar på ett bakplåtspapper, lägg sedan in pappret i frysen.
Smörj en minimuffinsplåt med naturell matolja, ställ åt sidan.
Blanda gelatinpulver och vatten (1 1/4 dl)  i en skål, ställ åt sidan.
Koka upp strösocker, vit sirap och vatten (1 1/4 dl).
Låt koka i 10 minuter och tag sedan bort från värmen.
Tillsätt vaniljsocker och gelatinet, rör om.
Häll över smeten i en bunke till din assistent och vispa på hög hastighet i 10 minuter.
Sleva sedan över marshmallowsfluffet i en stor spritspåse med rund tyll.
Spritsa marshmallows i botten av alla 24 muffinsformar på plåten.
Tryck sedan ner de frysta nutellaknapparna.
Spritsa sedan ett lager marshmallows över nutellan så att den blir helt täckt.
Pudra över florsocker och täck med plastfolie.
Låt stå i minst 4 h, gärna över natten.
 
 
 
När du sedan tuggar i din marshmallows så möter du denna himmelska syn. 
En gömma av krämig nutella. ♥
 
 
LYCKA TILL! ♡
 
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!

Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!

Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Men jisses så gott de lät!

Anonymous
Reply to  Anonymous
9 years ago

Det ÄR gott vill jag lova! 🙂

Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!

Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!

ENGLA-MAJA
9 years ago

Varifrån kommer alla himmelskt goda recept?

Mary
9 years ago

Ojoj!!!! 😀 Snyggt.

Amanda♥
9 years ago

Åh vad gott!

KassandraPalma
9 years ago

ser riktigt gott ut!

Tilde
9 years ago

Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm

Camilla
9 years ago

MMm, ser gott ut!

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Ska dom stå i rumstemp eller kyl?

Desiree
Desiree
9 years ago

Måste det vara gelatin pulver eller går det om man har gelatin bland? 🙂

Anonymous
Reply to  Desiree
9 years ago

Det går lika bra med gelatinblad om man ersätter den rätta mängden. 🙂

tommy
9 years ago

häftiga =)

Alice
Alice
9 years ago

Kan man göra det utan nutella i?

Magda
Magda
8 years ago

Hur kan man uteslut gelatin?

Sanna
Sanna
8 years ago

Hej! Detta recept ska jag testa ikväll! Undrar bara om jag kan använda vanliga muffinsformar i papper istället för plåten? (Som jag inte har). Eller fastnar de i så fall?

Tack på förhand!
Sanna

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Sanna
8 years ago

Hej! Prova att smörja formarna ordentligt i sådant fall! Lycka till! 🙂 kram.

Amanda
Amanda
8 years ago

Hur ska dom förvaras? Hur lång är hållbarheten?

Nästa inlägg

Stora, härligt sega Nutellamaränger

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x