Idag fortsätter Nutella-veckan efter en dags krånglande med internet.
Bara för att det inte kom upp något recept igår så ska ni få ett extra smarrigt idag.
Nämligen Marshmallows med smak av vanilj som har en gömma med Nutella.
Dessa marshmallows är de godaste marshmallows jag någonsin har smakat. SÅ gott!
Bara för att det inte kom upp något recept igår så ska ni få ett extra smarrigt idag.
Nämligen Marshmallows med smak av vanilj som har en gömma med Nutella.
Dessa marshmallows är de godaste marshmallows jag någonsin har smakat. SÅ gott!
Jag önskar verkligen att ni kunde ta varsin godisbit ur datorn nu.
För detta måste upplevas! Era smaklökar kommer att dansa i takt precis som mina gjorde.
För detta måste upplevas! Era smaklökar kommer att dansa i takt precis som mina gjorde.
Här nedan kommer receptet. ♥
Vaniljmarshmallows med Nutellagömma:
1 1/4 dl Vatten
2 msk Gelatinpulver
1 1/4 dl Vatten
3 3/4 dl Strösocker
2 1/2 dl Sirap, vit
2 tsk Vaniljsocker
1.5 dl Nutella
+ Naturell Matolja
+ Florsocker
1 1/4 dl Vatten
2 msk Gelatinpulver
1 1/4 dl Vatten
3 3/4 dl Strösocker
2 1/2 dl Sirap, vit
2 tsk Vaniljsocker
1.5 dl Nutella
+ Naturell Matolja
+ Florsocker
Gör så här:
Börja med att spritsa ut 24 runda Nutellaknappar på ett bakplåtspapper, lägg sedan in pappret i frysen.
Smörj en minimuffinsplåt med naturell matolja, ställ åt sidan.
Blanda gelatinpulver och vatten (1 1/4 dl) i en skål, ställ åt sidan.
Koka upp strösocker, vit sirap och vatten (1 1/4 dl).
Låt koka i 10 minuter och tag sedan bort från värmen.
Tillsätt vaniljsocker och gelatinet, rör om.
Häll över smeten i en bunke till din assistent och vispa på hög hastighet i 10 minuter.
Sleva sedan över marshmallowsfluffet i en stor spritspåse med rund tyll.
Spritsa marshmallows i botten av alla 24 muffinsformar på plåten.
Tryck sedan ner de frysta nutellaknapparna.
Spritsa sedan ett lager marshmallows över nutellan så att den blir helt täckt.
Pudra över florsocker och täck med plastfolie.
Låt stå i minst 4 h, gärna över natten.
Börja med att spritsa ut 24 runda Nutellaknappar på ett bakplåtspapper, lägg sedan in pappret i frysen.
Smörj en minimuffinsplåt med naturell matolja, ställ åt sidan.
Blanda gelatinpulver och vatten (1 1/4 dl) i en skål, ställ åt sidan.
Koka upp strösocker, vit sirap och vatten (1 1/4 dl).
Låt koka i 10 minuter och tag sedan bort från värmen.
Tillsätt vaniljsocker och gelatinet, rör om.
Häll över smeten i en bunke till din assistent och vispa på hög hastighet i 10 minuter.
Sleva sedan över marshmallowsfluffet i en stor spritspåse med rund tyll.
Spritsa marshmallows i botten av alla 24 muffinsformar på plåten.
Tryck sedan ner de frysta nutellaknapparna.
Spritsa sedan ett lager marshmallows över nutellan så att den blir helt täckt.
Pudra över florsocker och täck med plastfolie.
Låt stå i minst 4 h, gärna över natten.
När du sedan tuggar i din marshmallows så möter du denna himmelska syn.
En gömma av krämig nutella. ♥
En gömma av krämig nutella. ♥
LYCKA TILL! ♡
MMm, ser gott ut!
Varifrån kommer alla himmelskt goda recept?
Måste det vara gelatin pulver eller går det om man har gelatin bland? 🙂
Det går lika bra med gelatinblad om man ersätter den rätta mängden. 🙂
Men jisses så gott de lät!
Det ÄR gott vill jag lova! 🙂
ser riktigt gott ut!
häftiga =)
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!
Jag måste verkligen prova att göra dessa, det ser så fruktansvärt gott ut! Mmm!
Åh vad gott!
Ska dom stå i rumstemp eller kyl?
Ojoj!!!! 😀 Snyggt.
Kan man göra det utan nutella i?
Hur kan man uteslut gelatin?
Hej! Detta recept ska jag testa ikväll! Undrar bara om jag kan använda vanliga muffinsformar i papper istället för plåten? (Som jag inte har). Eller fastnar de i så fall?
Tack på förhand!
Sanna
Hej! Prova att smörja formarna ordentligt i sådant fall! Lycka till! 🙂 kram.
Hur ska dom förvaras? Hur lång är hållbarheten?