Detta var det godaste jag ätit på väldigt, väldigt länge. Så gott. Och så enkelt!
Ni måste prova dessa!
Ni måste prova dessa!
Peanut butter cups:
50 g Choklad, mörk
1 dl Jordnötssmör
1 tsk Vaniljsocker
35 g Smör, rumsvarmt
4 msk Florsocker
–
100 g Choklad, mörk
50 g Choklad, mörk
1 dl Jordnötssmör
1 tsk Vaniljsocker
35 g Smör, rumsvarmt
4 msk Florsocker
–
100 g Choklad, mörk
Gör så här:
Börja med att placera ut fem muffinsformar i en muffinsplåt.
Smält sedan den lilla mängden choklad över ett vattenbad.
Fördela den smälta chokladen jämnt i muffinsformarna.
Ställ muffinsplåten i frysen i ca 15 minuter.
–
Vispa ihop jordnötssmör, vaniljsocker, smör och florsocker i en skål.
Vispa tills du fått en jämn och krämig smet.
–
Tag ut muffinsplåten ur frysen och fördela jordnötssmeten över chokladen i formarna.
Ställ tillbaka plåten i frysen i 15 minuter.
–
Smält den sista chokladen över vattenbad.
Tag ut muffinsplåten ur frysen och fördela chokladen över jordnötssmeten i formarna.
Ställ tillbaka in i frysen i 15 minuter innan de är färdiga att plockas ur formarna.
Börja med att placera ut fem muffinsformar i en muffinsplåt.
Smält sedan den lilla mängden choklad över ett vattenbad.
Fördela den smälta chokladen jämnt i muffinsformarna.
Ställ muffinsplåten i frysen i ca 15 minuter.
–
Vispa ihop jordnötssmör, vaniljsocker, smör och florsocker i en skål.
Vispa tills du fått en jämn och krämig smet.
–
Tag ut muffinsplåten ur frysen och fördela jordnötssmeten över chokladen i formarna.
Ställ tillbaka plåten i frysen i 15 minuter.
–
Smält den sista chokladen över vattenbad.
Tag ut muffinsplåten ur frysen och fördela chokladen över jordnötssmeten i formarna.
Ställ tillbaka in i frysen i 15 minuter innan de är färdiga att plockas ur formarna.
Ät & Njut!
LYCKA TILL! ♡
Hur får du dina så fina? Gjorde precis en sats men dom ser rent sagt fula som stryk ut. 🙁
Vilken jättefin blogg, och fina bakverk! ‘
Går dessa att forstätta ha i frysen efteråt eller gäller det att ta ut dem efter sina 15 minuter?
Jag ska nämligen ha kalas om några veckor och tänkte ha kakbuffé. Hade behövt ha några kakor som jag kan ha i frysen några dagar så att jag inte behöver göra alla på en gång. Tips mottages tacksamt 🙂
Kan man använda sig av något annat istället för jordnötssmör om mab är allergisk mot nötter/mandel? 🙂
Hur förvarar du dessa? I kylskåp?
Tack för en kanonfin och inspirerande blogg! / Lisa