
Lördag den 12e april = Lakritsdagen!
Mums, jag älskar lakrits!
Mums, jag älskar lakrits!

Denna fugde är gudomlig. Så god!
Ingredienser:
3 dl vispgrädde
2 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 gram smör
1 msk honung
150 gram Marabou med saltlakritssmak
3 dl vispgrädde
2 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 gram smör
1 msk honung
150 gram Marabou med saltlakritssmak
Gör så här:
Börja med att mäta upp grädde, strösocker och sirap i en stor kastrull.
Låt sedan koka till 120 grader eller tills smeten klarar kulprovet.
Rör sedan ner honung och smör, och bryt till sist ner chokladen i blandningen.
Rör hastigt tills allt har löst sig.
Häll upp fudgesmeten i en bakpapperklädd form.
Låt svalna och skär sedan i bitar.
Förvaras i en burk med lock!
Börja med att mäta upp grädde, strösocker och sirap i en stor kastrull.
Låt sedan koka till 120 grader eller tills smeten klarar kulprovet.
Rör sedan ner honung och smör, och bryt till sist ner chokladen i blandningen.
Rör hastigt tills allt har löst sig.
Häll upp fudgesmeten i en bakpapperklädd form.
Låt svalna och skär sedan i bitar.
Förvaras i en burk med lock!

LYCKA TILL! ♥
Super mumsigt 😀
Ja, verkligen! 🙂