Vardag

Vår tvättstuga i pippihuset

9 röster

– ANNONSSAMARBETE CYLINDA

tvättstuga_cylinda

Hej du kära bloggläsare och välkommen hem till oss. Jag har tidigare visat er vår tvättstuga här hemma i det gula Pippihuset. Ja, så kallar min äldsta son vårt hus. ”Vi bor i Pippihuset” säger han. Och jag kan inte annat än att hålla med, för vem vill egentligen inte bo i ett Pippihus?  Fullt av bus och lätt vardagskaos. Vi bor i ett tvåvåningshus med sju rum och kök, samt en tvättstuga. Här finns även dusch och bastu, och oftast meterhöga högar med tvätt. (Scrolla för bra rabattkod).

tvättstuga Cylinda

I vår tvättstuga så ryms en tvättmaskin och en torktumlare från Cylinda. Tvättmaskinen har autodosering, tidsspar och ånga. Den är energismart och har alla egenskaper som en autodoserande tvättmaskin ska ha, snabb centrifugering och rymmer hela 8 kilo. Den är fantastisk och går dagligen hemma hos oss. För här blir det en del smutstvätt med en treåring som gärna leker i lera och målar med fingerfärger, och så en bebis. Ja, och då är det inte bara bebiskläderna som tvättas dagligen utan även våra kläder, i och med att han kräks både på sig själv och på oss. Det som känns extra lyxigt är att autodoseringen räcker till hela 20 tvättar!

tvättstuga Cylinda

Tvättstugan i vårt hus är verkligen ett favoritrum. Jag tror att många kanske känner tvärtom, men vi gillar vår tvättstuga. Alfred älskar att vara här inne för att hjälpa till att hänga tvätt, ladda maskinerna och trycka på touch-displayen. Barn växer när de får hjälpa till med enkla saker i vardagen, sådana som vi kanske ofta vill fixa med när de gått och lagt sig bara för att det går fortast så. Men vi försöker verkligen involvera barnen och det är så himla mysigt, även om det tar dubbelt så långt tid och jag ibland får hänga om det han kastat upp på torkställningen. Här ser ni även att August, vår minsting, börjat hänga med när det ska tvättas. Han får sitta i tvättkorgen på mjuka och gosiga filtar. Allt är ju så spännande för en bebis på fem månader. 

Hit följer våra fyrbenta med in också, för här är det så varmt och skönt på golvet. Nellie gillar att vila här, lite avskärmat också från barnskrik och bollar som kommer farandes när Alfred är i gång. Något som varit så självklart för oss tidigare har idag blivit mer av en lyx – att torktumla! Glad är jag att torktumlaren är energismart och rymmer hela 8 kilo – så när vi tumlar så får vi in en hel del. Torktumlaren har 16 olika program att välja mellan vilket är toppen!

Funderar du på att byta ut dina vitvaror? Då har jag en rabattkod till dig.
Med koden: bakamedfrida234 får du hela 25% rabattCylindaprodukter – så som spis, häll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.
Koden gäller på Elgiganten, både i butik och online och är giltig mellan 20/4-27/4.


Kika in hos Cylinda och läs mer om hur de gör vardagen lite enklare. 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kladdmuffins med chokladkola

Nästa inlägg

Kladdmuffins med chokladkola

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x