Vardag

Ny tvättstuga på jobbet

-ANNONSSAMARBETE CYLINDA-

Äntligen har vi blivit med en liten tvättstuga i vår lokal. För om ni bara visste hur många kilo med smutsiga bakdukar, kökshanddukar och förkläden som jag släpat mellan jobbet och hemma varje vecka. Så just därför är jag extra stolt och glad över vår lilla tvättstuga nu.

Tvättstuga

Visst blev det fint? Här är det till och med riktigt roligt att tvätta, det tycker både jag och Alfred som gärna hjälper till. Det känns roligt att Alfred är intresserad av att verkligen hjälpa till med vardagssysslor. Förutom att sitta och stirra på maskinen som snurrar runt, runt, runt, så är det också roligt att packa in all smutstvätt, för att inte tala om hur kul det är att vrida- och trycka på knapparna.

Jag är extra glad för våra helt nya maskiner från Cylinda. Tvättmaskinen har autodosering, ånga och tidsspar. Den är energisnål och har alla egenskaper som en fullstor högt specificerad tvättmaskin ska ha. Den rymmer 8 kilo och har 1600 varvs centrifugering. Jag älskar autodoseringen för både tvättmedel och sköljmedel som räcker upp till 20 tvättar. Även torktumlaren är energisnål och har en rymlig värmepumptumlare för 8 kilo tvätt. Här finns hela 16 program. Vi är himla nöjda med båda maskinerna, de är som ni ser också väldigt tjusiga!

Ibland hänger jag tvätten också, när jag kört en snabbtvätt och sedan ska gå hem och inte har tid för att torktumla just då, efter en lång arbetsdag. Då får den hänga i ett fönster där solen ligger på från tidigt nästa morgon, då torkar den lagom till jag kommer tillbaka till jobbet. Det känns fint att hänga tvätt såhär i grönskan inomhus när det är lite för rått och fuktigt utomhus. 

Till personal- och studioköket har vi köpt en ny spis. En induktionsspis med flexizon och utdragbar skena. Detta är en multifunktionsugn som tillåter dig att vara kreativ i köket och samtidigt uppnå goda resultat med hjälp av dem många funktionerna. Jag älskar särskilt att hällen har en flexizon som tillåter mig att använda riktigt stora grytor utan att en del av grytan står ”utanför” värmen. Ugnen har också pyroplytisk rengöring vilket gör det enkelt för dig att hålla ugnsutrymmet rent. Alla älskar vi väl en ren ugn? Jag premiärbakade småkakor i ugnen, två plåtar samtidigt på varmluftsfuktionen och det blev alldeles fantastisk bra, är så nöjd!

Funderar du också på att byta ut dina vitvaror? Kika in hos Cylinda och läs mer om hur de gör vardagen lite enklare.

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mandelmarängbakelser

Nästa inlägg

Mandelmarängbakelser

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x