Pepparkakstryfflar som du enkelt rör ihop på endast tre ingredienser. Snabbt, enkelt och otroligt gott. Gör succé bland såväl stora som små.
Här ser ni hur jag bakar dessa pepparkakstryfflar
Pepparkakstryffel, ca. 15 st:
Ingredienser:
150 g pepparkakor
100 g philadelphiaost
200 g mjölkchoklad – annan choklad går också bra
Gör så här:
- Mixa pepparkakorna till fint smul, antingen i en påse med t.ex. en kavel eller i en matberedare.
- Blanda smulet med färskosten till en smidig deg.
- Rulla degen till bollar och låt frysa i ca. 20 minuter.
- Smält chokladen under tiden.
- Tag ut bollarna ur frysen och doppa dem i chokladen. Dekorera eventuellt med pepparkakskross eller överbliven choklad.
Lycka till! ♥
Inte de vackraste, men OJ så goda!! Använde Annas pepparkakor, Limited edition med kardemumma. Underbara!! 😍
Så roligt att de blev goda! Och också superfina!! 🙂 Kram <3