Vardag

Lediga dagar

LRG__DSC0142IMG_5936Hej du fina, hur mår du?

Jag mår bra! En bra första dag på denna vecka lider mot sitt slut. Jag har fått en del jobb gjort idag, men dock inte stått så mycket i köket som jag brukar. Imorgon däremot blir det ett heldagspass i köket. Kul, tycker jag!
Min energi har blivit så mycket starkare och bättre sedan jag började med lediga lördagar. Jag jobbar ingenting alls förutom lite instagram på lördagar. Istället är vi ute hela dagen, gärna vid havet för att ladda om. Underbart tycker jag. Mitt mål är en helt ledig dag i veckan under 2019.

LRG__DSC0157Hundarna älskar att springa på stranden. Och denhär årstiden är det allt som oftast folktomt också, vilket känns tryggt när de springer lösa. Underbart är det. Zoe är till och med ner med tassarna i havet ibland.

LRG__DSC0148Nellie är fortfarande inte helt bra i benet och sitter därför helst innanför jackan och myser. Hon går en liten bit på tre ben men stannar sedan och väntar på att vi ska lyfta upp henne. Hoppas att hon ska våga sätta ned bakbenet snart.

FullSizeRender 2Och vet ni? ÄNTLIGEN har vi fått snö. Det snöade under hela gårdagen här på Gotland. Så himla fint. Jag älskar snö och blir lyrisk varje gång vi får ett par cm. Så igårkväll gick vi en långpromenad inne i Klintehamn med hundarna i snön.

Nu ska jag påbörja kvällens jobb innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon. Stor kram! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lussebullar_i_langpanna3

Nästa inlägg

Lussebullar i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x