Mina böcker

TÄVLING – Vinn min bakbok

Frida skattberg(Detta inlägg är i samarbete med mig själv).

Imorgon 25/9 släpps min bakbok. Och jag är SÅ himla spänd inför släppet och känner sådant pirr i magen. Och då tänkte jag att vad skulle inte passa bättre än att en liten tävling där ni kan tävla om min bok? Så vi kör en tävling för att fira boken lite, det blir kul!

TÄVLING! 

Nu tävlar jag ut 5 exemplar av min bok Kladdkakor Deluxe – med personliga hälsningar.

För att tävla:
Motivera i kommentarsfältet varför du vill vinna en bok.

Tävlingen avslutas imorgon tisdag 25/9 kl 23.00 och de 5 vinnarna som får en varsin bok meddelas kort därefter via mail (så glöm ej att uppge mailadress – endast jag som ser den).

Kladdkakor deluxeLycka till!  ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1.3K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
5 years ago

Hej, jag skulle vilja vinna boken för att kunna ge den till en av mina riktigt fina kompisar som snart fyller år. Vår vänskap är nästan uppbyggd på kladdkakor kan man säga. Vi har bakat kladdkaka sen vi lärde känna varandra tidigt i grundskolan och gör det fortfarande. Bakningen har skapat många roliga minnen. Det hade varit underbart att kunna pröva nya varianter istället för den ”kladdiga kladdkakan.” Även om den också är supergod. 😉

Kram

Kerstin Andersson
Kerstin Andersson
Reply to  Emma
5 years ago

Det finns ingen som lägger ut bara goda recept, bara du!
Vill baka allt! Men då behöver jag ju den bakboken eller hur?

Elina
Elina
Reply to  Kerstin Andersson
5 years ago

Åh, vad mumsigt och vilken fin bok du har gjort!❤️ Jag skulle gärna vilja vinna din bakbok för att lära mig nya recept på kladdkakor och bjuda familj och vänner på. Jag behöver lite ny inspiration när det kommer till kladdkakor, det blir oftast en vanlig eller en med smak av aftereight…. Måste även säga att jag verkligen tycker om dina bakvideos på youtube, fortsätt så! Kram

Josefin Olofsson
Josefin Olofsson
Reply to  Elina
5 years ago

Skulle så gärna vilja vinna din bok som verkar ha helt galet goda recept på kladdisar! har länge gillat att baka och älskar att anta nya utmaningar i köket ☺️ Och har än så länge inte varit missnöjd med något av dina recept Har följt dig nästintill från start och måste bara säga att du verkligen är grym på det du gör! ☺️ Fortsätt så!

Noa
Noa
Reply to  Josefin Olofsson
5 years ago

Så roligt att du tävlar ut en bok! Jag har följt dig i några år nu och älskar dina bakverk och fantastiska bilder! Vi har precis flyttat till ett hus och ska göra om köket. Då skulle jag gärna vilja visa upp den i en fin hylla, i mitt nya kök såklart! Har jag din fina bok framme så kommer jag definitivt att baka

Lena Olsson
Lena Olsson
5 years ago

Vill så gärna vinna din nya bok! Därför att kladdkakor är en lyx för själen! Enkla att göra, och med din bok hoppas jag hitta flera smaskiga varianter
Med hälsning från en stor chokladälskare!

Rebecka
Rebecka
5 years ago

Din blogg och även din instagram är väldigt inspirerande som gör mig själv att vela börja baka! Och jag tror om jag vinner en av dessa böcker så skulle det vara en väldigt bra start.

kram!

Olivia
Olivia
5 years ago

Din blogg och instagram inspererar mig dagligen, att vinna din bok skulle ge mig så mycket glädje. Har nyligen flyttat till en lägenhet med min kille och skulle vara underbart att vinna din bok och kunna baka och överraska min kille då och då

Amanda
Amanda
5 years ago

Skulle gärna vilja vinna boken då jag följer både din Instagram och din blogg, som inspirerar mig och får mig att testa nya recept. Dessutom är jag en chokladälskare så boken vore en dröm att ha då det är kul att testa på nya recept och nya varianter Kram!

Frida
Frida
5 years ago

Åhh det hade varit så grymt kul att vinna boken! Det är riktigt kul att se hur långt du har kommit i din karriär. Bakning är något jag är riktigt passionerad över, och varje gång är det dina recept jag drar upp när det är något jag ska baka. Hur roligt hade det då inte varit att kunna leta reda på något kul i din bok istället?

Anns
Anns
5 years ago

Jag vill vinna boken för jag tycket mycket om att baka!

Lillemor
Lillemor
5 years ago

Sökte på kladdkaka och hamnade här. Klart man vill ha en egen bok om kladdkakor när det är det är så gott och enkelt att göra. Fika är ett bra sätt att träffa sina vänner på ,därför önskar jag vinna boken. Nu ska jag kolla in din blogg och instagram.

Annika Eriksson
5 years ago

Hej. Jag skulle vilja ha din bok för jag älskar att baka, det är ett sätt för mig att stressa av.. Då bakar jag gärna något ur din blogg. . Kladdkakaor älskar jag att äta också.

Camilla
Camilla
5 years ago

Jag skulle vilja vinna boken för att ge bort till min vän och hennes dotter. Hennes lilla dotter älskar att få vara med sin mamma i köket och hjälpa till att baka, och favoriten är såklart kladdkaka! Så den här boken hade varit en perfekt present till dem.

Ida
Ida
5 years ago

Drömmen skulle vara om man vann din bok. Är alltid inne här och på din Instagram för att få inspiration och hitta helt underbara recept. Min pojkvän älskar när jag bakar och skulle jag ha din bok skulle han älska mig ännu mera och dig för dina fantastiska recept.

Antonia
Antonia
5 years ago

Jag har en PASSION för kladdkaka och choklad, på den nivån att om jag frågar min sambo ”vet du vad jag skulle vilja ha nu?” vilken tid på dygnet som helst så vet han att svaret är antingen choklad eller kladdkaka.. 😀 Som tur ger jag inte in till lusten varje gång, men då jag väl gör det så har jag bakat med dina recept det senaste året och det blir ju så jäkla bra (din fudge brownie är en annan av mina go-to’s). Kladdkaka för mig är det perfekta bakverket: snabbt att svänga ihop, gudagott och vem som helst kan laga det. Jag skulle gärna up my game när det kommer till kladdisar och din bok verkar vara den perfekta för det 🙂 Kram!

Isabell
Isabell
5 years ago

Jag skulle vilja vinna för att kunna baka mer saker med mamma, alltid lika kul! Även med momma såklart!!

Sandra
Sandra
5 years ago

Ligger hemma och kräker varje dag pga gravid. Det enda jag kan tänka på är att få bli serverad kladdkaka i sängen! Skulle så gärna vilja ha din bok här hemma så att min sambo kan inspireras till att min dröm går i uppfyllelse
Ha en bra dag!

Michaela
Michaela
5 years ago

Att baka tycker jag är skoj, speciellt när man kan göra något man tycker om. ☺️ Att få bjuda någon i min närhet på något gott vore väldigt flott!

Jag skulle jättegärna vilja vinna en bok av dig. Att få baka något annat än en ”vanlig kladdkaka” och kladdkakemuffins vore guld värt. Då kladdkaka verkligen går hem i denna familjen!

ebba
ebba
5 years ago

jag skulle vilja vinna din kladdkaksbok för att min lillasyster snart fyller år och det hade varit en perfekt present till henne då det ända hon bakar är vanlig kladdkaka. för mig som måste äta hennes bakverk hade det varit väldigt kul o gott med lite variation men jag tror också att hon hade tyckt det varit kul med lite utmaning som inte blir för svårt.
tack för en bra inspo!!

Emma
Emma
5 years ago

Kladdkakor och choklad gör gott för själen och humöret. Hjälp mig att pigga upp den mörka tiden som kommer smygandes med en ny bakbok så vi i familjen kan förgylla höstkvällarna med te och kladdkaka. Tack för att du är awesome!

Hanna
Hanna
5 years ago

Som en choklad och bak nörd skulle jag älska att få boken. Jag bakar hela tiden till min familj och bekanta och söker efter ny inspiration hela tiden. Jag älskar att testa nya bakverk och sätta twister på de klassiska. Och vad är mer klassiskt än kladdkaka!? Något de flesta har gjort sen de var små och att få massa ny inspiration på något så gott skulle vara underbart!
Troligen skulle jag även bli väldigt uppskattad i min klass om jag kom in och bjöd på lite gott innan lektionen. Det sägs ju att vägen till en persons hjärta är genom magen 😉
Kram! Tack för en underbar blogg

Frida
Frida
5 years ago

Jag vill vinna boken för att jag älskar choklad och allra helst kladdkakor! Jag följer både din instagram och din blogg och du har fantastiska recept och det sätter alltid igång mitt baksug. Dessutom är det väldigt kul att testa nya grejer så hade blivit superglad om jag vann din bok.

Hilma
Hilma
5 years ago

Jag skulle jättegärna få vinna din bok. Anledningen till att just jag ska vinna är att jag under hela detta år provat på jättemånga av dina recept och har älskat ALLA min familj älskar när jag bakar efter dina recept! Kladdkaka är nog den nästa och godaste kakan som man kan dekorera och utveckla precis som man vill men nu har jag idé torka på kladdkakevägen och skulle därför jättegärna vinna din bok! Tack för det du gör och dina recept är bäst!!
Kram

Matilda
Matilda
5 years ago

Jag önskar att pryda mitt kök med denna bok och kunna skryta med ett grymt recept ur en hederlig bok när gästerna kommer på besök!

Pia
Pia
5 years ago

Jag skulle vilja vinna en bok för att slå mina arbetskamrater med häpnad o få stående ovationer på fredagsfikat

Klara Hansson
Klara Hansson
5 years ago

Att få utöva min kreativitet genom bakningen är bland det bästa jag vet och jag har dina sociala medier och recept att tacka för mycket av inspirationen. Har följt dig sedan många år tillbaka och jag inspireras inte bara av dig för dina recepts skull, utan också av din yrkesmässiga resa till vart du är idag. Jag har alltid haft en dröm av att driva mitt egna lilla café där jag kan kombinera min förkärlek till bakningen med att visa upp mina andra kreativa intressen. Att se vart du är idag ger en så mycket inspiration, så tusen tack för det!
Jag älskar bakböcker, bokstavligt talat älskar. Jag vet inte hur många jag äger, men jag vet att min familj inte längre tycker att jag behöver fler, haha. Men jag kan inte hjälpa det, det finns ingen bättre känsla än att öppna en helt ny bok och bläddra igenom den och inspireras. Att sedan få en bok som endast innehåller olika typer av kladdkakor, hur drömmigt hade inte det varit? Jag vet att jag skulle vara en väldigt lyckligt tjej om den kom hem i brevlådan i alla fall!

Kram

Gunilla
Gunilla
5 years ago

Skulle vilja ge boken till en nyfunnen vän! Hon bjuder mig och mina körkompisar på smaskiga bakverk varje torsdag! Vore härligt att överlämna en liten gåva för att visa min uppskattning!

Jenny
Jenny
5 years ago

Hej!

Det vore såå kul att vinna din bok för att bakning är ett stort intresse och kladdkakor är bland det godaste som finns 🙂 Jenny

Olivia
Olivia
5 years ago

Dina recept alltså. Har testat en heldel, key lime pie är favoriten. Hade varit sååå kul att få testa dina nya recept från din bok och kanske hitta en ny favorit att baka. Är dessutom tokig i kladdkakor, så denna bok är ju som gjord för mig

Jennifer
Jennifer
5 years ago

Hej! Skulle vara riktigt kul att vinna din bok och alla dina utgrymma recept!! Jag bakade en hel för något år sedan men efter en flytt så har jag inte riktigt kommit igång igen, men nu tycker jag att det är dags!!
Å vad blir då bättre än att starta igång med kladdkaksboken när man dessutom är en riktig chokaholic

Sanna
Sanna
5 years ago

För att jag blir såååå glad av dig och dina recept

Astrid Skovdahl
Astrid Skovdahl
5 years ago

Hej Frida!
Din bakbok skulle passa mig perfekt just nu då jag precis har flyttat hemifrån pga studier och skulle vilja bjuda över mina nyfunna vänner på lite hembakat! Samt att jag är en gottegris när det kommer till choklad haha!
Kram

Ann-Louise
Ann-Louise
5 years ago

Jag vill så gärna vinna boken till min dotter Mathilda som är helt besatt av att baka, äta och bjuda på kladdkakor, tror hon kommer att älska din bok.

Linnéa
Linnéa
5 years ago

Jag ÄLSKAR kladdkakor! Och att baka! Nu i oktober blir jag mamma för första gången och vad hade inte passat mer perfekt än en lyxig kladdkaksbok så jag kan baka massa smarriga kladdkakor nu när jag ska gå hemma (och behöver ha fika att bjuda på till alla besökare)

Frida
Frida
5 years ago

Åh jag hade egentligen velat vinna en till mig själv för att den är snygg och har så bra recept i sig, men jag vill tävla för att ge bort i present till en vän som strax får en bebis och vill öppna cafe, denna bok hade kunnat inspirera henne i framtida planer under mammaledigheten!
Mvh
Frida

Lisa Windh
Lisa Windh
5 years ago

Åh va kul de skulle vara att bläddra i en ”riktig” bok att baka fem istället för o blippa på telefonen. Bakar ofta från dina recept och tycker dom är toppen

Cecilia Pettersson
5 years ago

Åh! Detta vore ju bara såå drömmigt! Har ingen direkt motivering mer än att jag Ä L S K A R alla dina recept Jag är den typen som skippar Google helt nuförtiden & går direkt in på din sida för att hitta smarriga recept!! Bakat alltifrån dina klassiska kanelsnurror till gigantiska Chocolate chip cookies & hemma gjord lemoncurd, listan kan göras lång!
Du är så talangfull & påhittig

Emilia
Emilia
5 years ago

Kladdkakor är ju det bästa som finns! Och dina recept med det lilla extra gör ju att de är bättre än bäst! Och bilderna gör ju att man blir både baksugen och inspirerad!

Hanna Levin
Hanna Levin
5 years ago

Åh det hade varit så kul att vinna denna bok då jag väntar vårt första barn och tänker bjuda alla våra kommande gäster på god fika när de ska träffa bebisen. Och kladdkaka är ju det bästa som finns.

Linnéa
Linnéa
5 years ago

Jag skulle vilja vinna för att kunna inspireras av alla kladdisar i höstmörkret. En grå och tråkig höstdag skulle lätt kunna livas upp till kreativt färgsprakande genom att baka en god kladdis som man kan bjuda familj och vänner på.

Andrea
Andrea
5 years ago

Skulle vara jättekul att vinna din fina bakbok då suget för hemmabaket har blivit starkare.
Är oftast ganska omotiverad till att baka hemma då jag jobbar som bagare och bakar dagligen, men alla dina smaskiga bilder får sötsuget att sätta igång.
Har även halva släkten som fyller år under hösten/vintern som önskar sig godsaker till kalasen

Rebecka
Rebecka
5 years ago

Åh jag gick precis in på din blogg för att hitta länken till där jag kan beställa din bok, och så dyker det här inlägget upp! Kladdkaka är bland det godaste jag vet och jag har aldrig tidigare tänkt att man kan göra kladdkaka på annat sätt än den traditionella och har nog heller aldrig provat någon annan sorts kladdkaka. Blir otroligt inspirerad av dig och din kreativitet och blir otroligt sugen på att baka när jag läser din blogg och ser alla dina fantastiska bilder. Jag tar mig aldrig tiden att baka, även om det är så otroligt mysigt och rofyllt, och hade nog verkligen behövt den egentiden och lugnet i min vardag. Kram!

Angelica
Angelica
5 years ago

Varje dag när min son på 1,5 år går och lägger sig för att sova middag, så gör inte jag (som jag tror dom flesta mammor gör) att sätta sig ner och vila, utan jag går direkt in på din blogg och letar upp ett snabblagat och otroligt gott recept (som du har otroligt mycket av!) Och ställer mig och bakar dina kakor i köket tills det lilla monstret vaknar för mig är det en ren avslappning och otroligt roligt tidsfördriv att gå in på sida och hitta ett recept att baka och utmana mig själv med! om jag hade vunnit din bok hade jag bakat varje kaka från början till slut, 1 om dagen och sen börjat om igen haha! den hade fått stå på ett tavelställ snyggt placerad uppe på köksfläkten och hälsat på alla kakmonsters som kommer hem till mig! jag är i kropp och själ en rejäl kladdkaka ❤

Sara
Sara
5 years ago

Alltså din bok! Den är som gjord för mig och min bästa kompis Mathilda – när vi bodde tillsammans som studenter i Uppsala gjorde vi kladdkakssmet efter krogen och vi hittade din blogg precis när Du började, och har därför bakat recept från den (inte bara smet) sen start. Nu när vi inte längre bor i samma stad ser vi ändå till att träffas ungefär en gång i månaden och har då en riktig bak-bonanza. Kladdkakor är det bästa vi vet och vi fortsätter beta av dina recept från bloggen – skulle kännas lyxigt att få läsa receptet tillsammans ur en bok för en gångs skull!

Helena
Helena
5 years ago

Hej!
Det är svårt det här att motivera. Allas motiveringar är ju jättebra. Jag älskar att baka. Det har blivit som en terapi efter en svår tid. Har följt dig länge och förstod tidigt att det alltid går att lita på dina recept och jag har aldrig misslyckats med något hittills. Din Himmelska jordgubbstårta har gått åt (så pass att smulor skrapats upp och ätits upp) alla gånger och min familj har ätit som tokar av den. SÅ god. Du inspirerar mig till att baka mer och testa nya smaker. Och fast jag får kommentarer om att det är onyttigt att baka fika hela tiden så känner jag att det är där det är kul. Att bjuda på något gott och sött till fika med familjen. Att alla sitter tillsammans och pratar och kan bara vara. Matbröd är också gott men det är så mycket roligare att exprimentera med smaker i gofika-bakning. Jag skulle vilja vinna boken till min dotter som jag så ofta bakar med. Hon brukar säga att hon älskar att baka med mig (kanske för att hon alltid får slicka sleven och skålen, men det är ju obligatoriskt!). Jag vill ge den till henne som hon kan ha genom livet (så att den blir sådär vågig och mjölig om sidorna efter ett par år) och alltid känna att inget är omöjligt, varken i framtagning av smaker eller drömmar i livet. Vare sig det är att göra en supergod kladdkaka eller ge ut en kokbok. Ja, som jag skrev först så är det lite som terapi för mig och har därför fått en större betydelse och en större mening än bara bakning. Det är därför jag uttrycker mig så: att inget ska vara omöjligt. Tycker att din bakbok och ditt driv och engagemang är ett bra bevis på det.

Hur det än går så vill jag gratulera till din bok.

Gabriella
Gabriella
5 years ago

Å jag skulle vilja vinna din bok till min son som är 9 år och älskar att bara baka kladdkakor! Hade varit perfekt för honom att öva på sin svenska genom att läsa recepten då vi bor utomlands. Håller tummarna!✊✊

Madelen
Madelen
5 years ago

Åh skulle vara så kul att ha en signerad bok av dig! Samt för att få motivation för att vara mer i köket, baka massa fina kladdkakor och drömma sig bort i sin egen värld i köket ❤

Emelie
Emelie
5 years ago

Hej Frida,

Jag tycker att dina bakverk är helt fantastiska och jag besöker alltid din blogg i första hand när jag ska baka något till fest, middag eller annat. Jag får alltid mycket beröm för det som bakas och jag hänvisar till din blogg. Hade varit väldigt roligt att få din bok och ta del av fler recept som jag kan knåda ihop till goda bakverk för att sedan bjuda nära och kära på.

Emma
Emma
5 years ago

Hej Frida!
Vore kul att få vinna boken. Dina recept är toppen!
Ifall jag vann skulle jag ge bort boken till min mamma. Jag fick alltid vara med i köket som barn och hjälpa till med bakningen. Vann jag boken skulle min mamma och jag baka något gott tillsammans och bjuda resten av familjen på det. Hälsningar från Finland!

marta
marta
5 years ago

Jag och min fyraåring har som tradition att baka varje fredag. Kladdkakor är en stor favorit och vi skulle bli så glada om vi fick din fina receptbok.

Malin
Malin
5 years ago

Baka och choklad är dom saker i livet som är både roligt och gott =) Att få stå i köket och få baka med sin 3 åring som också älskar att hålla på och kladda i bunkar på sitt egna sätt gör att bakningen blir både roligare och trevligare hemma. Älskar din bok och drömmen skulle vara att få vinna och att kunna dela med mig av dina recept med min lilla bagare här hemma! Det hade varit så otroligt roligt <3

Carina
Carina
5 years ago

Hej! Jag skulle vilja vinna bakboken till mitt 10åriga barnbarn. Hon älskar att baka kladdkakor och prova nya recept.

Sofia
Sofia
5 years ago

Jag hade jättegärna velat vinna en bok eftersom jag går in i sista veckan av min graviditet och kommer vilja bjuda över vänner och familj på gott fika när barnet har kommit. Jag älskar att baka och tror att inspirationen att ha din nya bok till hands kan sätta en underbar guldkant på denna hösten!

Frida Skattberg

Nästa inlägg

Mitt schema för kommande veckor

1.3K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x