Vardag

Mitt schema för kommande veckor

Frida SkattbergNi är många som ofta frågar mig om jag inte kan dela med mig mer av mitt schema- och vad jag gör om dagarna! Jag jobbar mest hela dagarna och är ofta hemma i mitt kök för att jobba med bloggen och mina sociala kanaler, och företag som jag jobbar tillsammans med. Den kommande tiden ser mitt schema lite annorlunda ut, jag kommer att åka iväg på en del jobb och tänkte att jag kunde dela med mig av det till er som undrar.. 🙂

Här kommer en liten snabbkik på mitt schema de närmsta veckorna:

23-25 sep : Boksläpp, intervjuer, möten och jobb i hemmaköket

26-29 sep : Öland jobbresa (och skördefest såklart:-)

30-2 okt : Möten och jobb i hemmaköket

3-4 okt : Stockholm för möten och gästa Malou efter 10

5-8 okt: Möten och Jobb i hemmaköket

9-10 okt: Besöker Fazers godisfabrik i Finland (DRÖM!)

11 – 13 okt: Bakkurser och jobb på Bakmässan

Detta är så långt jag kommit i min planering just nu. Sitter med min kalender och försöker få ihop allt, det är ett pussel att få ihop dagarna. Men det är SÅ extremt roligt och jag njuter av varje sekund. Att släppa denna bok har lett till så mycket annat också som jag är så tacksam för. Om ni vill följa med på något av detta så får ni gärna lämna en kommentar om det, så kanske jag kan ”dagsvlogga” på instastory? ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Det vore jättekul att se mer 🙂 Jenny

Matilda
Matilda
5 years ago

Hej Frida

Längtar så tills imorgon och din bok släpps tänkte bara fråga vilka dagar du kommer vara på bak och chokladmässan? För tänkte ta med min mamma dit på lördag men vore ju roligast att gå den dagen när du är där (du är ju liksom min och min mammas favorit bakerska och vore så kul att få ta en bild med dig ⭐️
Kram. Matilda

Anders Gustavsson
5 years ago

Jag skulle verkligen vilja vinna den här boken, hela familjen är galen i kladdkaka och lite nya recept skulle ju va väldigt skoj att testa

Agata
Agata
5 years ago

Vill gärna ha denna snygga bok att inspireras av, blir dessutom väldigt glad av din entusiasm och inställning till livet. Finns det något bättre än kladd + choklad? Show me heaven!

Ida
Ida
5 years ago

Jag har älskat att baka sen barnsben!
Jag minns att jag själv mixade ihop olika ingredienser och försökte få till en lika god och fin kladdkaka, lika sega kolakakor och lika saftiga bullar som min mamma. Det var väl mer skapandes som var det viktiga då.
Bakandet har alltid varit med mig och jag brukade själv testa mig fram med olika ingredienser i de ”vanliga” bakverken för att få det där extra i bakverket. Sen hittade jag dig och dina recept!
Du får till det där lilla extra i dina bakverk vilket gör att jag nu varje gång jag ska bjuda på något gott, scrollar igenom din blogg då jag vet att det ALLTID finns något där som lockar!

Att få din bok hade varit en ”dream come true” och den hade fått pryda min hylla så fint!

Tilde
Tilde
5 years ago

Hej jag skulle verkligen vilja vinna din bok då jag och min familj älskar kladdkakor och jag döljer din blogg hela tiden och lagar en massa av dina recept så skulle vara superkul och ha en av dina bakböcker hemma att sätta upp på hyllan Älskar att baka och älskar dina ovanliga variationer av bakverk!!!!

Amanda
Amanda
5 years ago

Hej! Skulle jättegärna vilja vinna din bok då jag inte vet något roligare och mer avslappnande än att slänga ihop en kladdis eller något annat mumsigt 🙂 älskar att följa dig på bloggen och instagram!
Tack för att du finns och inspirerar fina du!

Kladdkakor Deluxe

Nästa inlägg

Att signera 3000 böcker på 7 timmar

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x