Gotland, Vardag

Morgonstund

Frida SkattbergHej fina du.
Jag måste dela med mig av vår morgon. Det är så att jag får nypa mig lite i armen faktiskt. Vi klev upp innan tuppen, ut med hundarna och sedan gjorde jag lite frukost i form av dubbla äggsmörgåsar och citronvatten. Jag packade ner det tillsammans med en filt i picknickkorgen. Sedan stoppade vi ner hundarna i cykelkorgen och trampade ner till havet. Ser ni vad roliga de ser ut i sin korg? De älskar att åka i den.

Frida SkattbergVi satte oss på vår favoritbrygga med fötterna dinglandes över havet medan hundarna var lite överallt. Nellie lämnade inte vår sida, hon visste ju att i korgen låg det goda smörgåsar. Ni kan ju se hu hon slickar sig om munnen.. 🙂

Frida SkattbergJag är så tacksam för livet. Jag är tacksam för att kunna cykla ner till havet. 5 minuter tar det, sen är vi där. Jag är tacksam för mitt jobb, att jag kan jobba hemifrån och styra ihop mitt schema så att jag kan åka ner till havet och äta min frukost där varje dag om jag önskar. Och så är jag så galet tacksam för min man och våra små. Och så ön. Gotland är en fantastisk plats att bo på. Havet ger mig ro. Tack livet.

Vi satte oss på vår favoritbrygga med fötterna dinglandes över havet medan hundarna var lite överallt. Nellie lämnade inte vår sida, hon visste ju att i korgen låg det goda smörgåsar. :)Har ni sett något sötare? Det har då inte jag gjort! Så himla söta när de tränger ihop sig i sin cykelkorg. ♥

På väg hem från havet så tog vi en längre runda och cyklade 1 mil extra. Så himla skönt! Nu har jag precis tagit tag i en del jobb och ska fortsätta i köket. Bakning i massor blir det nu inför min Greklandresa om en vecka. Mycket att se fram emot.

Ha en strålande tisdag! Stor kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise
Louise
5 years ago

Åh så mysigt. 🙂

Mikkaela
Mikkaela
5 years ago

Så mysigt inlägg

Rabarberkaka i långpanna

Nästa inlägg

Rabarberkaka i långpanna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x