Vardag

Influensatider

YorkshireterrierEn favoritbild på mig och Zoe när hon var pytteliten. Nu känns det som att hon har blivit en jätte i jämförelse.. 🙂

Åter en dag att spendera hemma under täcket. Jag börjar bli så himla less på detta nu. Det började med att min man var dålig och låg sjuk i en vecka. Och jag var så himla glad i söndags kväll när jag (lite för glatt) sade till min man att det var så skönt att jag inte blivit smittad. I måndags när jag vaknade fick jag igen för det. Sedan dess har jag varit riktig dålig. De senaste dagarna har min röst kommit och gått lite som den velat och jag har fått ställa in alla veckans möten och telefonmöten. Jag har inte orkat baka eller ens öppnat datorn de senaste dagarna. Men idag när jag vaknade så kändes det lite lättare att andas. Så idag sitter jag i soffan och försöker ta det lugnt. Ska gå ut på gården en stund med hundarna. De behöver ut och busa av sig lite. Och så skiner solen ute idag, det var länge sedan jag såg en blå himmel och sol, för här på ön har det bara regnat den senaste tiden. Nu ska jag koka ihop mer halstabletter och ingefärashot.

*Detta är alltså anledningen till att min Youtubekanal blivit lidande. Ni är många som mailar och frågar om den, och jag kommer att dra igång med massa härliga julfilmer så fort orken är tillbaka! 

Hur mår ni? Har ni klarat er undan influensa och förkylning? ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kladdkakebollar med pepparkaksdeg

Nästa inlägg

Kladdkakebollar med Pepparkaksdeg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x