Vardag

Glädjen kring hembakat

God morgon raring! Hoppas att allt står väl till med dig.
Jag vaknade för en stund sedan och har precis varit ute med hundarna, gett dem mat och nu ska jag ta tag i lite mail medan jag intar dagens frukost. Sedan är dagen igång ordentligt.

hembakatIgår åkte jag med min pappa in till en Kyrka i Visby. Jag vet inte riktigt hur det är kopplat men jag vet att sinnesro och AA hör ihop på något vis. Och min pappa som ju är alkoholist brukar vara på Sinnesro ibland. Det är trevligt. Människorna i kyrkan är så fina. Med mig hade jag i alla fall mina Saffransmums som jag bakade igår. Gissa om de blev uppskattade? Det känns så himla fint att kunna göra andra människor glada av någonting så enkelt som en bakad kaka. Att det kräver så lite av mig för att göra ett helt gäng glada. Ja, är inte det fantastiskt? Jag blir glad i hela kroppen av bara tanken. Kakan togs emot så glatt och gick sedan åt som smör på fikan.

HembakatNågonting jag har lärt mig under mina år som hemmabagare är att alltid ha tårtkartonger hemma. ALLTID. För då behöver jag aldrig känna att det känns ”besvärligt” att ge bort fikabröd. Ni vet – ibland så försvinner ett favoritfat hit och ett dit. Men med tårtkartonger så är det inga problem. Det är även enklare att frakta bakverken i en tårtkartong. Ett tips till er som också bakar mycket fikabröd för att sedan ge bort.

Nu ska jag sätta igång i köket med dagens bakning. Häng med mig under dagen på min Instagram där jag uppdaterar insta story flitigt varje dag. 
Kram på er, ha en superfin dag! ♥
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
saffransmums

Nästa inlägg

Saffransmums

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x