Bröd

Hembakat bröd – bästa recepten

Vad kan vara godare än hembakat bröd? Jag vill ha hembakat bröd varje gång jag ska äta bröd. Här nedan finner ni massor med brödrecept och inspiration. Hösten kräver gott bröd om morgnarna, inte sant?

bröd på grillenLjuvlig limpa med frasig yta.

GrillbrödGrillbröd (som går lika bra att steka på i en het panna på spisen). Galet gott!

Knådfritt grytbrödKnådfritt grytbröd

Skogaholmslimpa2Skogaholmslimpa bakat efter efter ett originalrecept. SÅ god.

 

IMG_1106Knådfria frallor på endast 4 ingredienser. Dessa förbereder du ikväll och gräddar imorgon bitti. Ingen knådning krävs! Så enkelt och ljuvligt gott.

 

IMG_0104Hembakad Barkis är bland det godaste som finns.

 

IMG_6076Knåd- och jäsfritt bröd i form av Grov filmjölkslimpa. Så himla gott! Och nyttigt.

 

12342683_10154424733152738_1225741791261186838_nRustika Baguetter som är mina favoriter.

 

öööööIMG_4837-1024x682Eller varför inte hembakad formfranska? Perfekt rostbröd.

 

IMG_4472Supersaftigt Grytbröd med frasig skorpa och segt inkråm.

IMG_6156Världens godaste Pizzasticks.

 

Luftiga Vallmofrallor som är sådär perfekta!

 

Ljust surdegsbröd. GODASTE SOM FINNS!!

Hoppas att ni finner lite inspiration här till era höstfrukostar. Ha en toppenfin dag!
Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anniz
Anniz
6 years ago

Jag får bara upp ”fel”, ”sidan finns inte” när jag klickar på länken som ska ta mig till receptet 🙁

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Anniz
6 years ago

Hej! Prova nu 🙂 Kram!

Anna-Karin Svensson
Anna-Karin Svensson
Reply to  Frida Skattberg
5 years ago

Något som jag tycker är gott i matbröd är filmjölk gärna lite sur ! Keso , cremefraiche eller yoghurt går också bra . Vill man baka ett grovt bröd, titta på ett recept med bara vetemjöl . Ta samma mängd men blanda olika sorters mjöl istället .
Gröt är också ett gott tillägg.
Lite sirap eller honung ger ett bra sötningsmedel .
Mycket örtkryddor naturligtvis !
Några ägg till sist som gör att degen inte smular sig så mycket.
Häls CARIN

Stefan B
Stefan B
5 years ago

Vem har ens en sådan gryta? Känns ju väldigt second-hand blandat med instagram-lyxig typ av person som gör sånt här…

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Stefan B
5 years ago

Alltså.. Tillåt mig skratta. Det har väl ingenting med någon instagram-lyxig typ av person att göra. Vad är ens det? En ”Instagram-lyxig typ av person”?
Jag har den grytan för att jag fått den efter min farmor som i sin tur hade fått den av sin mamma. 🙂

Cathrin
Cathrin
Reply to  Frida Skattberg
5 years ago

Hahah ”instagramlyxigt” min fråga är mer – vem har inte en sån gryta hemma???? Vad lagar man sin mat i annars?! vi har två som vi använder varje dag

Pepparkaksdeg

Nästa inlägg

Pepparkaksdeg - Recept

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x