Vardag

Min favoritfrukost

God förmiddag. Jag vet att det är många av er som önskar fler frukostinlägg med tillhörande recept. Jag är så himla himla dålig på just det – att variera min frukost. Därför blir ser sällan några recept. Men nu i höst har jag otroligt mycket jobb inbokat vilket gör att jag måste kliva upp extra tidigt för att kunna äta en redig frukost. Och då kommer jag fota av- och dela recepten med er såklart.

 

I alla fall, min absoluta favoritfrukost är det ni ser på bilden ovan. Avokadoknäcke. Eller, knäcke med avokado, tomat, sesamfrön och salt. PROVA det om ni inte redan gjort det. Det är en magisk smakkombination som får smaklökarna att dansa i takt. Blir alltid glad och energifylld efter min frukost. Till det dricker jag ibland en cappuccino. Men alltid ett stort glas vatten och en ingefärashot. Så enkelt är det när det kommer till min frukost. Den intas också alltid framför mailen.

 

Nu när jag ätit frukost och betat av en del mail så ska jag sätta igång i köket. Missa inte att hänga med bakom kulisserna på mitt jobb genom att följa mig på Instagram där jag uppdaterar min story flera gånger dagligen. Ha en toppenfin måndag!

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
6 years ago

Jag är också dålig på att variera min frukost, det blir nästan alltid samma!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Josefine
6 years ago

Ja, det blir nog lätt så. Tyvärr, kan jag tycka! Måste bli bättre på variation 🙂

Nästa inlägg

No bake paj med Kola och Choklad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x