Vardag

Helgen som varit

Hej på er, mina fina!
Det känns som att jag ibland glömmer bort att skriva lite allmänt här på bloggen, bland alla härliga recept och bilder på bakverk. Ni ser ju endast en liten liten del av mina dagar här – bakningen. Visst är den en stor del av mitt liv, men jag hinner med en del annat om dagarna också. I alla fall om jag har en ledig dag, precis som jag hade i lördags och nästan hela dagen igår. Och helgen har vi spenderat ihop, min man och jag. Vi har varit på stranden och njutit av havet, storstädat hela huset och rensat bort i trädgården inför hösten. Vi har även hunnit äta middag och spela massa kort hos min pappa. Så mysigt!

IMG_5078Att sitta vid havet och bara andas är en av de bästa saker jag vet. Det finns ingenting mer rogivande för mig än just det. Havet.

IMG_5067♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

helgen2Igår eftermiddag var vi nere till havet igen, tillsammans med pappa och hundarna. Solen lyste från en disig himmel och det var helt fantastiskt. Det är så härligt nu när inte ön är full av turister. Nu är det nästan 100% säkert att stranden är tom om man åker ner dit, vilket jag älskar.

helgen3Någon mer som älskar det är Wille. Att springa på stranden är det absolut bästa han vet. Aldrig är han så lycklig och sprallig som när vi tar av honom kopplet då han först känner sanden under tassarna. Det är så fint att se det. Att vi får ge honom det.

helgenÄven Nellie älskar att springa på stranden. Men allra helst gräva ner sig i den.. Ni ska se deras bur efter en stund på stranden, de har med sig flera kilo sand känns det som.

helgen1Att kasta pinnar och kottar åt dem är superkul, tycker dem. Matten däremot tycker att det är mindre roligt när jag sedan ska försöka pilla ut all sand ur nosen, ögonen och munnen.. 🙂

IMG_5068

Nu ska jag ta tag i lite jobb. Har väldigt mycket jobb de kommande veckorna, speciellt denna. Så jag ska försöka jobba så effektivt jag kan så att jag kan åka och hälsa på min storebror med familj (min lilla brorsdotter♥) med pappa till helgen.

Ha en toppenfin vecka hörni. Vi hörs lite senare med ett smarrigt recept! Kram.

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
6 years ago

Dina stövletter… Snyggaste på länge. Vart kikar man efter sådana?

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Susanne
6 years ago

Ja, de är SÅ fina! Älskar dem. Oj, vilken bra fråga. Köpte dem på en liten skobutik i Stockholm för många år sedan. Så idag vet jag inte vart de kan finnas, men det finns nog liknande lite här och där skulle jag tro. 🙂 Kram!

Jossan
6 years ago

Så fina ni är tillsammans!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Jossan
6 years ago

Tack snälla du. <3

Nästa inlägg

Kladdkaka med äpple & kola

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x