Vardag

Semestertrött

God kväll mina vänner.

Jag tänkte bara kika in och önska er en fin kväll. Jag sitter i husvagnen och renskriver de sista texterna nu på ett jobb som ska lämnas in i dagarna. Och jag är så trött att mina ögon går i kors. Jag har faktiskt slappnat av och släppt nästan allt jobb i två dagar nu, och då endast skrivit (med papper och penna!!) lite texter som är viktiga. Inget annat. Men jag är SÅ trött. Känner mig helt slut. Helt tömd på energi. Kan det vara det, att jag har slappnat av på ett vis som jag aldrig tidigare gjort? Att jag bara blir mer och mer trött på grund av att jag tillåtit mig att vara just trött? Vad ska det i sådant fall vara bra för? Känns otroligt jobbigt. Vet dessutom inte om jag är tröttas psykiskt eller fysiskt.

Idag har vi i alla fall haft nästan hela familjen i depån. Mamma, Roland, storebror & Felicia kom i en bil. Och sedan svärmor, Lasse & morfar i en annan. Och så har svärfar varit här sedan tidigt i morse. Underbart och så himla roligt att ha alla här. Saknar dem redan!! ♥

 

21124011_10156536052117738_1248714592_n
Och körningen har gått bra för Robert idag. Fram tills de sista varven då cykeln började strula. Han tog sig i mål, men har sedan dess skruvat med motorcykeln. De är ett helt gäng utanför husvagnen som hjälps åt med att försöka hitta felet på cykeln nu. Håller alla tummar för att dem hittar vad som felar, så att han får vara med och köra imorgon också.

Nej, nu måste jag skriva klart mina texter och sedan ge mig ut på en promenad så att jag inte somnar.

Ha en forsatt fin kväll! Stor kram på er. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
6 years ago

Förstår att du känner dig helt slut, hoppas att du kunde vila ut lite i helgen!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Josefine
6 years ago

Kram fina! Nu är jag tillbaka hemma igen med massor av energi!! =)

Nästa inlägg

After eight Snittar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x