Vardag

Semester

Hej på er, ni alla rara!
Hur har ni det? Har ni börjat jobba ännu?

 

Jag gick faktiskt på semester igår. Min man tvingade mig mer eller mindre till att ta några dagar ledigt. Så jag är inte helt ledig, men jag kommer att jobba bara när jag måste. Svara på de viktigaste mailen och samtalen. Uppdatera min instagram och facebook när jag vill. Jamen ni förstår. Jag ska jobba men bara lite. Och just nu befinner vi oss hos min svärmor i Avesta. Vi var på Speedway igår där vi träffade min morfar som vi bliv sittande bredvid nästan hela matchen. SÅ himla mysigt! Han var där själv och kikade (han har varit på varje match i många, måååånga år) och blev överlycklig när han såg oss. Vi sover i vår husvagn som vi har med oss. Där nere finns ingen interneruppkoppling och det kan ju vara bra även fast det kliar i fingrarna ordentligt ibland. Nu dock sitter jag inne i huset hos svärmor och skriver här lite. Så fort min man är klar så ska vi iväg ut i skogen och plocka hallon. Vi har vårt hemliga Hallonställe sedan jag var liten och var iväg och plockade med mormor och morfar. Där finns det alltid HUR mycket som helst. Sedan ska vi hem till svärmor för att äta lunch, och sedan vidare på en hälsa på- trip. Min svärfar, mormor, morfar och farmor ska vi hälsa på. Mysigt ska det bli!

Det enda jag saknar denna resa är dessa små. De är hemma hos min pappa på Gotland. Och jag vet att de har det hur bra som helst då de fullkomligt älskar att vara där. Men det är alltid så tomt i husvagnen när de inte är med.

Nej, nu blev min man färdig. Så nu ska vi ut i skogen! Häng med på Instagram idag där jag är flitig med att uppdatera min story. Stor kram! ♥
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inlagd Smörgåsgurka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x