

Dessa är perfekta att baka om du eventuellt har fått smörkräm över efter att ha bakat en kaka eller tårta. Toppen att slippa slänga den goda krämen, inte sant?
Chokladbollar på smörkräm, 20 st:
- 100 g smör
- 1.5 dl florsocker
- 0.5 dl kakao
- 0.5 dl oboýpulver
- 1 espresso
- 2 msk vatten
- 5-6 dl havregryn
+ kokos att rulla i
Gör så här:
- Börja med att mixa rumsvarmt smör med florsocker, kakao, oboýpulver, espresso och vatten till ett fluff i din matberedare. Mixa i ca. 5-7 minuter.
- Tillsätt sedan havregryn efter behov och mixa till en bra konsistens. Ställ i smeten i kylskåpet 30 minuter och rulla sedan till chokladbollar som du rullar i kokos, pärlsocker, strössel eller vad du önskar.
Lycka till med era Smörkrämschokladbollar.
Göm inte att följa mig på Instagram & Facebook för härliga uppdateringar flera gånger om dagen. Kram ♥