Trädgård

Syrénblommorna i trädgården

IMG_2221Idag har jag plockat massor med syrénblommor som jag planerar att göra lite godsaker med. Bland annat saft och socker. Här är det så himla fint i och med att det växer syrénbuskar runt hela vår tomtgräns. Älskar det! Så jag tog med en sax och en korg ut, sedan plockade jag in massor. Dock inte mer än jag behöver just idag. När det finns så nära så finns det ingen anledning att plocka för mycket på en gång, tycker jag.

IMG_2206Med solen i ansiktet. Så underbart.
Runt vår tomt så har vi någon form av nät-staket. Det var hon som bodde här innan som hade stora hundar som hon inte ville skulle rymma. Först tyckte vi att det var jättefult och ville byta ut det redan innan vi flyttade in. Men sedan började buskarna blomma ut och vi kände inte alls samma panik över detta nät. Det syns knappt på sina ställen där buskarna vuxit igenom. Vi får se hur det blir till nästa år, men i år tänker vi inte lägga någon energi på ”staketet” i alla fall. Det är nästan lite charmigt.

IMG_2186Min absoluta favoritplats i trädgården just nu. Gungan. Det är så härligt att bara sitta ner en stund och andas. Läsa en bok eller till och med jobba lite. Att gunga är väl ändå underbart?

IMG_2197IMG_2235Nu ska jag sätta igång i köket. Först ut är socker med smak av syrén. Har en liten idé om att tillsätta ännu en smak. Återkommer med receptet såklart.

Ha nu en superfin kväll rara ni. Tack för all kärlek ni sprider här inne! Och glöm inte att klicka på hjärtat här nedan om ni gillar inlägg som detta när ni får se mig lite mer samt se hur vi har det här på Gotland. ♥

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Molly
Molly
6 years ago

Gud så fint! Både miljön och du själv verkligen lyser! Och vilken vacker Klänning! Varifrån kommer den?
Lycka till med allt; energisamlandet, bofixandet och bröllopet! ❤️

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Molly
6 years ago

Tack snälla du, vad glad jag blir! Klänningen har jag köpt på Nelly.com. 🙂 Stor kram! <3

Mikkaela
Mikkaela
6 years ago

Gärna fler sånna här inlägg, älskar dina recept men kul med lite annat också. Kram

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Mikkaela
6 years ago

Vad roligt att höra! Tack för din kommentar. Kram <3

Nästa inlägg

På stranden

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x