Vardag

På stranden

God morgon fina ni! Hur mår ni?

Jag mår bra. Bättre än på väldigt länge. Psykiskt har jag den senaste tiden varit lite trött. Eller ganska mycket. Det har varit så himla mycket med flytten ner till Gotland, rustning av huset, fix inför bröllopet, människor runt om mig som bara utnyttjat mig, osv. osv. Min bägare rann över.

Så nu har jag tackat nej till många jobb den kommande tiden, bara för att fokusera på bröllopet som är om ett par veckor. Och på mig själv. Till exempel så skulle jag ha åkt på jobbresa till Italien med Barilla imorgon, men det fick jag tacka nej till då jag inte orkar rent psykiskt. Och vet ni vad det bästa är? – Att jag tillåter mig själv att känna att det är okej att tacka nej. Jag slår inte på mig själv för att jag tackar nej till jobb. Det är okej att inte orka.

Så dessa dagar lagar jag god mat, bakar lite, fixar inför bröllopet och för det mesta – hänger på stranden vid havet. Där hämtar jag min energi.

Igår kväll var jag, pappa och hundarna på en strand i Ljugarn. Det var första gången där för mig och det var alldeles fantastiskt. Så himla fint. Som vi busade med hundarna på stranden.

De ÄLSKAR att springa vid havet. Ibland händer det även att de springer ner och skuttar i vattnet, men inte allt för ofta. Kanske kommer det i sommar.

Kolla vad jag såg i sanden i förbifarten. Så fint.

Nu ska jag ut och påta i trädgårdslandet. Igår satt vi ut jordgubbsplantorna samt rabarberplantor. Och purjolök. Idag ska broccoli och savoykålen ner. Och eventuellt morötter och rädisor. Spännande! Ha en fin dag, vi hörs med ett smarrigt recept lite senare. ♥
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikkaela
Mikkaela
6 years ago

Precis Vad jag behövde läsa idag, tack

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Mikkaela
6 years ago

Var rädd om dig! Kram <3 <3

Lotta
Lotta
6 years ago

Bröllopet? Vad har jag missat? Ditt? Grattis! Spännande!
Skönt att du mår bättre. Själv stressar jag runt och fixar inför sonens student på fredag. Följer nervöst väderleksrapporten, tyvärr ser det ut att bli regn. I morgon tänker jag baka, morotskaka som tårta, vi gillar inte vanliga, och dumle/chokladsnitt i långpanna…. Bröd bakar jag fredag morgon. Tror jag är ganska trött på lördag.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lotta
6 years ago

Jag har inte skrivit så mycket om det här i bloggen ännu, men det kommer. Vi gifter oss i sommar, min fästman och jag. Ska bli så mysigt! <3
Vad du är duktig!! Glöm inte bort att andas också. Lycka till med Studenten! Stor kram. <3

Jessica Sundberg
6 years ago

Otroligt starkt och klokt beslut att tacka nej när man känner att hälsan skulle ta stryk. Kram

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Jessica Sundberg
6 years ago

Tack fina du! Kram till dig. <3

Nästa inlägg

Nachoplåt

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x