Vardag

Härliga Sommardagar

IMG_2170Dagarna går i ett här på Ön. Det har nog inte riktigt sjunkit in att vi bor här ännu. Det känns som semester även fast jag jobbar varje dag, och jag älskar det. Bilden ovan tog min sambo i förbifarten igår när vi var på väg in till Visby. Visst är det fint?

Efter att jag och pappa skjutsat in sambon till båten så åkte vi förbi fantastiska Stenhuse gård där de säljer frukt och grönt i säsong från egen odling. Jag älskar att köpa frukt och grönt där. Allt smakar fantastiskt gott och jag blir så himla inspirerad varje gång jag kliver in i den mysiga gårdsbutiken.


I all hast så skymtade jag fantastiska tomatplantor ute i växthuset. Tror ni att jag kunde gå förbi utan att plocka med mig en planta? Detta är Bifftomater och den kommer att ge en stor skörd. Jag älskar grönsaksplantor och KAN INTE bara gå förbi. Tur att pappa var med mig, annars hade jag nog köpt varenda planta i växthuset.. :-))

Nu har jag precis bakat en smarrig kaka som pappa och jag ska fika på lite senare. Ska alldeles strax åka ut i huset och plocka lite. Har lite kvar att göra inne i huset innan jag kan börja gräva ett land ute i trädgården. Längtar.

Ha nu en toppenfin onsdag! Jag kikar förbi senare med ett recept på småkakor som ni inte vill missa! Kram. ♥
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kladdig Rabarberkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x