Vardag

Tisdag

Hej på er rara ni! Hur mår ni?
Jag mår bra. Har haft så mycket att göra idag att jag inte fått mycket gjort alls. Det blev för mycket siffror när jag skulle gå igenom lite bokföring så jag lade ifrån mig alla papper och styrde bilen mot landet och mamma. Blev bjuden på en supergod vegetarisk färssås med pasta och sedan tog vi ut alla hundar i skogen på långpromenad. Nu är jag åter laddad med massa energi och fortsätter mitt arbete. Tänk vad frisk luft kan göra med oss. Om ni har kört fast – ladda om ute i solen! 🙂

surdegspizza
Nu sitter jag med lite bilder från dagens arbete. Bland annat bilder på denna ljuvliga Surdegspizza som jag åt till lunch idag. Orkade dock bara halva, så den andra halvan får duga som onsdagslunch imorgon. Fyllningen är min favvo. Tomater och paprika. Med hemgjord tomatsås på goda tomater och massa vitlök. Receptet kommer lite senare under veckan.

pasta_med_ramslokspesto1
Nu har jag precis blivit klar med dagens middag. Det blir pasta med ramslökspesto. Lite parmesan och chiliflakes på det. SÅ galet gott! Den godaste peston jag vet. Om ni önskar recept på den så kan jag försöka få upp även det i veckan?


Nu ska jag slå mig ner här igen för att fortsätta med bokföringen. Fokus, fokus.

Ha en superfin kväll. Vi hörs imorgon. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vegansk Böngryta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x