Mat

Tortillachips

tortillachips4
Toppa med lite salsasås och riven cheddar, eller annan god ost, och du är snart i chips-himlen. Jag lovar.

Tortillachips, 12 stora:

  • 4 tortillas
  • 1 dl salsasås med lite hetta
  • 3 dl riven ost
  1. Börja med att sätta ugnen på 220°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
  2. Tag fram tortillas och dela dem i 4.
  3. Bred ut salsasåsen jämnt över chipsen och toppa sedan med riven ost.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca. 8 minuter.
  5. Tag ut och låt svalna en aning innan servering.

tortillachips3Är det någon av er som provat tortillachips innan? Vad tycker ni om dem? :-))

Kram! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sabina
6 years ago

Mums

Nästa inlägg

Tisdagskväll

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x