Se så goda de ser ut. Dessa pannkakor görs enkelt på knappt 15 minuter. Du kan smaksätta dem precis som du vill. Jag hade i lite vaniljpulver, men nästa gång tänker jag prova kanel.
Lite jordgubbar till pannkakorna är aldrig fel. Lite nyttigare än sylt också.
Pannkakor utan ägg & mjölk, 8 st:
2 dl vetemjöl
1 msk råsocker
1.5 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl mjölk (havre, mandel, soja..)
2 msk kokosolja, smält
–
Börja med att blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Rör ner mjölken och smält kokosolja. Vispa ihop en klumpfri smet.
Hetta upp lite kokosolja i en panna på medelhög värme.
Skopa upp pannkakssmet och stek ca. 45 sekunder på varje sida – tiden kan variera beroende på hur effektiv ugn du har. Pannkakorna ska få en fin färg.
Lägg på ett fat och servera gärna med lite bär till.
Lycka till med dina pannkakor. ♥
Fler recept på godsaker utan ägg och mjölk:
Chokladmousse
Kladdkakemuffins
Kokosglass
Chokladtryffel på 2 ingredienser
Jordgubbsglass
Hej Frida! Tack för detta recept är otroligt glad eftersom att jag skälv är ägg och mjölkfri det e jobbigt men när det finns bra recept som det här så är allt bra ska genasr pröva detta recept!/Elin
Hej! Tack själv. Hoppas du kommer gilla dessa pannkakor. De är SÅ goda! Stor kram. <3