Godis, Julbak, Nutella

Nutellafudge på 2 ingredienser

Hej på er!
Hoppas att ni alla har en fin dag. Vi har landat lite på hotellet i Lidköping nu efter ett dygn i Vara. Ska berätta mer om vår helg lite senare. Nu tänkte jag kika förbi och dela med mig av en ljuvlig Nutellafuge på endast TVÅ ingredienser. Den är verkligen ljuvlig! Dock blir den mer som en Ischoklad i konsistensen än en fudge. Men det är ju kanske bara positivt för en del. Fudgen går även att göra nyttig om du använder en nyttigare variant av Nutella. Något för alla!
Jag har även filmat när jag bakar dessa, kika på filmen här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se så len och härlig den är!

Nutellafudge, 20 bitar:
2 dl Nutella
1 dl Kokosolja

Smält ihop nutella och kokosolja i en bunke i micro eller över ett vattenbad.
Rör ihop och häll upp i en bakpapperklädd form, eller i muffinsformar.
Ställ i frysen i ett par minuter och skär sedan i rutor.
Förvara fudgen i en burk med lock i kylskåp, tänk på att lägga bakplåspapper mellan lagren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kolla på filmen när jag gör denna fudge här. :-))

Ha en fin lördag! Stor kram! ♥

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Dem dagar du inte bakar eller så hur bloggar du då? Då har du ju inget recept att lägga upp ju. Skulle vara jättekul att veta det och vart du får all din inspiration, gör du de till ditt egna recept sen på alla grejer eller använder du ett recept från någon annan rakt av ibland? =)

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Anna
4 years ago

Jag bloggar om lite olika. Vardag och det jag känner för just då helt enkelt! 🙂
Jag finner inspiration överallt. I matbutiken, utomhus, hos vänner, i godisaffärer, på internet osv. Jag kopierar aldrig recept rakt av! Jag har ganska vild fantasi och hittar på väldigt mycket själv till bloggen. 🙂 Kram!

Karin
Karin
4 years ago

Hej! Använder du kokosolja orginal som även luktar kokos eller anväder du lukt fri?

Emma
Emma
2 years ago

Hej! Jag bakade dessa nu men lyckas inte att få dem att stelna i frysen, vilken kokosolja använder du? Kallpressad? 🙂

Nästa inlägg

Syrliga Hallonremmar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x