Vardag

Frukostkaka


God morgon! I morse vaknade jag tidigt och skuttade upp ur sängen. Har så mycket jobb just nu att det kändes onödigt att ligga kvar under täcket. Älskar att sätta mig vid skrivbordet med en smoothie, en kopp kaffe och ett glas med citrusvatten. Och så båda fönstren på vid gavel. Det är lite kyligare om morgnarna nu, precis som det ska på sensommaren.

Frukosten denna morgon kan vara en av de bästa frukostar för själen. En nygräddad Äppelkaka. Min mormor beställde fika av mig som hon ska ta med och bjuda på i Strokegruppen på fredag. Så jag bakade sådant som hon kan frysa in fram tills dess. Det blev en Sockerkaka med citron, småkakor med mandeltosca, stora chokladmuffins och Äppelkaka med nyplockade äpplen. Sist fick de mumsa på mina Kärleksmums och hade blivit så glada. Hoppas de ska gilla fikat även denna gång. :))

Nu väntar lite skrivjobb en timme innan jag snörar på mig springskorna och drar ut på en runda. Så bra att koppla bort jobb en timme och bara vara ute i friska luften för att motionera. Tränar ni något (förutom gym)?

Kram, Frida.

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
chokladbollstårta

Nästa inlägg

Höstens enklaste & godaste tårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x