Chokladbollar, Tårtor

Höstens enklaste & godaste tårta

CHOKLADBOLLSTÅRTA3
Hej på er! Det är många som via mail frågat om en härlig hösttårta som är enkel att baka även för en nybörjare. Jag har ett par härliga tårtrecept som du hittar under kategori Tårtor. Dock känner jag rent spontant att min härliga Chokladbollstårta tar priset för ”Enkla tårtor”. Choklad hör hösten till, inte sant? Och var är enklare att baka än Chokladbollar egentligen? – Ingenting! 

CHOKLADBOLLSTÅRTA4
Denna tårta tar på riktigt inte mer än ca. 20 minuter att svänga ihop. Du kan använda i stort sett vad som helst att toppa tårtan med. Jag rensade skafferiet och tog lite av varje av vad jag hade hemma. Jag tycker att den blev helt perfekt. Skickade med tårtan till sambons jobb och de alla hade blivit lyriska över denna tårta. De skulle knäppas kort på den innan någon fick skära upp den – vilket bra betyg va? Och för att inte tala om hur god de tyckte att den var.

CHOKLADBOLLSTÅRTA
Fast det är klart, vem gillar inte dessa godsaker.

Du hittar receptet på denna ljuvliga Chokladbollstårta här. När du har kalas nästa gång så rekommenderar jag dig varmt att baka denna. Den kommer att göra succé, det är en sak som är säker!

CHOKLADBOLLSTÅRTA5
Lycka till med Chokladbollsbaket! Och ha en toppenfin dag, jag kikar in lite senare.

Kram, Frida.

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min helg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x