Vardag

Min helg

IMG_5556
Hej fina ni! Har ni haft en fin helg?
Min helg har varit superfin. Började igår med att åka till Hedemora på tävling. R åkte dit och tänkte att han skulle ta dagen som en träningsdag och bröt efter ett par varv. Handen är inte bra än så det gjorde för ont. Vi packade ihop och åkte hem för att sedan rulla vidare mot Gustavsviks camping där vi umgicks med våra fina vänner & deras 4 underbara barn hela kvällen. En perfekt kväll med så mycket kärlek. Åh, att ha sådana fina vänner. Livet, mina vänner. ♥


Idag har vi gjort lite allt mjöligt. Hamnade på något konstigt vis i garaget där Robert utbrast ”Ska du inte ut och prova din nya uppsättning med kläder?”. Jo, bara det att min cykel inte längre finns kvar här? – Ta min! Från att ha kört en, vad jag vill kalla det, ”barncyckel” till Roberts stora. Och dessutom på en bana jag aldrig kört på. Började med en ordentlig vurpa, haha.. Gick bra och sedan körde jag ett par varv. Så himla roligt!


Efteråt blev det äppelplockning. SÅ goda!


… Och mat! Max Greenburgare med crispy fries. MUMS! Tänka sig att vegetarisk mat faktiskt är så himla mycket godare än kött. :-))

Nu ska vi ut med hundarna, städa och fixa lite. Sedan filma ett par bak-filmer. Ha en fin kväll! Vi hörs imorgon med ett smarrigt recept! Puss & Kram.

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
7 years ago

Tack för i helgen min älskade vän! Tänk att vi får umgås 2(!!) helger på raken. 🙂 Ses snart, puss

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lina
7 years ago

Tack själv älskade ni! Längtar. Hör av mig senare under dagen eller imorgon FM. Puss <3

Nästa inlägg

Lördagsfrukost

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x