Allmänt

Morgonrutiner

God morgon fina ni! Hur mår ni?
Jag mår jättebra. Har varit ute på morgonprommis med hundarna, lagt tvätt i maskinerna, röjt undan lite här hemma och nu satt mig här för att jobba lite. Jag sitter gärna vid mitt fotobord i köket och jobbar under sommaren. Älskar att sitta med alla fönster öppna och andas in frisk luft. Samtidigt tänder jag ett doftljus bredvid för att maxa mys-känslan. Och doften. Det doftar ljuvligt i hela hemmet.

IMG_4319Såhär ser det ut på min arbetsplats just nu. Det är väl ungefär såhär det ser ut varje morgon när jag är hemma och jobbar. Jag gillar det. Rent och fräscht. På söndagsmorgnarna startar jag alltid med att gå igenom jobb och planeringar inför kommande vecka. Skriver ner i kalendern och strukturerar upp det. Försöker planera in vad som ska bakas om dagarna, vilket som endast ska fotas och vad vi ska filma för roligt. Ni har väl inte missat alla härliga Bakvideos på min Facebooksida?

IMG_4321Dagens frukost fick bli en Blåbärsmuffins. Som för övrigt var den godaste muffins jag ätit. Ä L S K A R Blåbärsmuffins. Helt klart favoriten nummer 1. Och jag menar, en Blåbärsmuffins är inte helt onyttig. För jag har hört att blåbär är jättenyttigt.. ;))

Nej, nu ska jag springa ner i tvättstugan och byta maskin. Jag återkommer om en stund med recept på mina maffiga Blåbärsmuffins. Stor kram på er, ha en fantastiskt fin söndag. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KAKDEGSTRYFFEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x