Choklad och Kakdeg? JA tack!
Detta slår verkligen allt godis i godishyllorna i affären. Jag har ju alltid sagt att hemgjort godis är mycket bättre och godare än det man köper. Och om ni provbakar dessa så kommer ni se att det verkligen är så! :))
Cookie dough truffles, ca. 20 st:
100 g Smör
0.25 dl Strösocker
1 dl Farinsocker
1 msk Vaniljsocker
3 dl Vetemjöl
2 msk Mjölk
1.5 dl Chokladknappar
200 g Mjölkchoklad
–
Börja med att vispa smör, strösocker, farinsocker och vaniljsocker fluffigt.
Rör ner mjöl och mjölk. Arbeta in chokladknappar.
Rulla till 30 jämnstora bollar, lägg på bakplåtspapper och låt vila i frysen i ca. 15 minuter.
Smält chokladen under tiden.
Plocka ut kakdegsbollarna och doppa dem i smält choklad.
Lägg på bakplåtspapper och låt frysa i ca. 10 minuter.
Förvara i en burk med lock i kylskåpet, går även att frysa.
Dessa blev sååå goda mums. Bra recept.