Hello sunshines! Hoppas att ni har en toppenfin söndag!
Vi ska äta lite lunch nu och sedan ska vi iväg och gå långpromenad med hundarna längs hela kusten. Ska bli så mysigt. Med oss har vi fika. Bland annat nygräddade Chokladkakor med after eight. Som mina After eight- snittar fast mycket bättre. Bakade i långpanna. SÅ enkelt & gott.
Jag menar.. Kolla!
Med lite färska Jordgubbar så tar dessa kakor dig bortom denna värld. Mums!
Chokladkakor med After eight:
300 g Smör
7.5 dl Vetemjöl
3 dl Strösocker
1 dl Kakao
1 dl Sirap, ljus
1 msk Vaniljsocker
1 msk Bakpulver
1 ask After eight – stor ask
–
Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper.
Sätt ugnen på 175°C.
Nyp ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg. Tryck ut degen i långpannan och lägg sedan över after eight.
Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter.
Låt svalna och skär i rutor.
Går utmärkt att frysa.
Lycka till! ♥
Hur stor är plåten? Kakorna verkar suuupergoda!
30×30 cm! 🙂 Kram!
Jättefin blogg 🙂 titta gärna in på min blogg för bakrecept 🙂
Hej! Vill baka både dina dumlesmåkakor och after eightsmåkakor. Funderar på om jag ska göra dem fyrkantiga eller som snittkakor.. Vad skulle du rekommendera i första hand? Tack för jättebra blogg!
Vänlig hälsning
Anna
Hej! Personligen har de i långpanna blivit mina favoriter. De blir lite tjockare och såå goda! :))
Stor kram & tack för dina fina ord! <3