Frukost

Ljuvlig frukost

Hello måndag och ny vecka! Vaknar upp denna vecka och känner mig pigg och glad. Helt återställd från magsjukan med MASSOR att se fram emot. Och massa jobb. Denna vecka kommer vara en av de tuffaste i år rent jobbmässigt. Måste hinna med massor så att jag kan åka ner till Gotland nästa måndag. :))

Jag ska bland annat dit för att kika in bageriet och se vad som behöver göras där. Sedan ska jag umgås med familjen i en hel vecka. Pappa, faster, kusin, mamma, kusinbarn. Åh vad jag längtar. Blir en mysig påsk. ♥

När en har ett fullbokat schema så är det extra viktigt att få i sig bra frukost för att orka det höga tempot. Jag startar alla mina dagar med Knäckemackor med avokado. ÄLSKAR det! Jag skulle nästan kunna leva på det..

IMG_3005Såhär såg dagens mackor ut. Grovt knäcke (helst hembakat), skivor av avokado, tomat och rädisor. Sedan toppar jag alltid med massa sesamfrön, linfrön och flingsalt. Detta är i mina ögon den bästa frukosten. Jag är verkligen glad över att jag hittat något som funkar för mig. Jag har aldrig tidigare ätit frukost. Men nu så. Nu skulle jag inte klara mig utan.. Och vilken skillnad det är gällande energin. Så härligt med bra energi! Nu ska jag skriva ett par sidor och sedan in i köket och påskbaka.

Ha en toppenfin måndag kära vänner. Vi hörs lite senare. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kladdkaka med Kolatäcke

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x