Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag- tips

Hej måndag!
Jag började dagen med en timmes hård träning på gymmet tillsammans med mamma. Det var otroligt skönt! Körde Ben, rumpa och rygg idag. Och så lite kondition. SÅ skönt att köra slut på kroppen innan dagens ens börjat. Haha. Sitter och gäspar vid skrivbordet nu. Har dock inte ätit så bra de senaste dagarna så det kan bero på det. Men om en liten stund så kommer min storebror hit och då ska vi gå och handla och sedan laga någon god mat. Mysigt! ♥♥

 

Men innan han kommer tänkte jag kika förbi här och säga hej. Samt tipsa om någonting som passar perfekt att servera sin kärlek på alla hjärtans dag.
Jordgubbar är liksom ett måste på Alla hjärtans dag. Åtminstone här hemma. Är det så hos er också? :))

 

Jag tror inte att jag ska fira alla hjärtans dag i år. Åtminstone inte med min sambo. Fast det är inge ovanligt för vi har typ varit med varandra en enda alla hjärtans dag, eller en snarare en halvdag. Under de 6 år vi varit tillsammans så har vi alltså bara setts under en enda. Fast vem säger att en måste fira med sin andra hälft? Det går ju lika bra att fira med vännerna och familjen, eller hur?

 

IMG_1058Detta har jag precis gjort. Det är Jordgubbshalvor med spritsad Nutella och lite strössel on top. Jag är ju inget kakmonster och äter inte så jättemycket sött, men om du skulle servera mig detta så skulle jag vara din för evigt. Eller okej, nästan. Men SÅ mycket gillar jag jordgubbar ihop med Nutella. :))

 

IMG_1056Detta är enkelt att svänga ihop..

 

Skär Jordgubbar i halvor och torka av dem med lite hushållspapper – detta för att Nutellan annars glider av.
Spritsa Nutella på jordgubbshalvorna. Strö över lite strössel och servera direkt. :))

 

IMG_1078

 

Tack för att du kikade in här. Ha nu en fortsatt fin måndag. Stor kram! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
Hannah
8 years ago

Hej. De där jordgubbarna såg ju riktigt goda ut. Brukar bara äta svenska jordgubbar så får vänta till sommaren. Längtar…
Såg att du skrev i detta inlägg att du inte äter så mycket sött. Men… Alltså vad gör du med allt som du bakat?? Jag ÄLSKAR att baka men en kan ju inte äta upp allt. Skänker till grannar och vänner ibland men det blir ju inte alltid. Måste liksom hålla igen på bakningen för att jag inte vill äta allt.

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Hannah
8 years ago

Svenska Jordgubbar är ju det allra bästa! 🙂 Jag ger bort till nära och kära, och skänker en del till bättre behövande. 🙂 Kram!

Nästa inlägg

Pannkaksspett

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x